Stockholms stad

Pressinbjudan: Trafikkontoret presenterar första utvärdering av snöfallet den 9 november 2016

Dela

Snöfallet, 40 centimeter på ett dygn, påverkade hela regionen och skapade även frågor om hur staden snöröjer och halkbekämpar. Trafikdirektör för Stockholms stad, Jonas Eliasson presenterar en första utvärdering av de insatser som staden gjorde i samband med snöfallet. Medverkar gör även trafikborgarråd Daniel Helldén. Utvärderingen ska ligga till grund för en framtida rapport som presenteras för trafiknämnden i vår.

Vad: Trafikdirektör Jonas Eliasson presenterar en första utvärderingen av snöfallet den 9 november. Trafikborgarråd Daniel Helldén medverkar. Möjlighet att ställa frågor och separata intervjuer.

Var: Tekniska nämndhuset Fleminggatan 4, (i receptionen).

Datum: 15 december, kl. 09.45 – 11.00 ( 09.45 i receptionen)

O.S.A senast onsdag klockan 14.00 till pressansvarig

Snöfallet den 9 november i korthet:

Den 9 november föll den 40 centimeter snö på ett dygn vilket är det kraftigast snöfallet på 111 år enligt SMHI.

Det ovanligt stora snöfallet orsakade ett ansträngt trafikläge i hela Stockholmsregionen.

Kontakt: Anders Porelius, pressansvarig, trafikkontoret, tel. 08-508 261 37 . anders.porelius@stockholm.se

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum