Svenskt Trä

Pressinbjudan: Trämarknaden 2019 – full fart framåt och uppåt för träbyggandet

Dela

Trämarknaden i Karlstad är en mötesplats sedan 50 år tillbaka för såväl den svenska som internationella sågverksbranschen. Hör om hur det går för träbranschen, ta del av aktuella frågeställningar och träffa bland annat de som bygger ett av världens största trähusprojekt under seminarium och presslunch den 21 november.

Trä är det enda förnybara byggmaterialet och därför ett självklart val när vi skapar framtidens hållbara städer. Under seminariedagen lyssnar vi till banbrytande ingenjörskonst i några av Sveriges stora träbyggnadsprojekt. Under en presslunch har du möjlighet att ställa frågor till nyckelpersoner inom träbranschen om de senaste utmaningarna och möjligheterna. Du blir också uppdaterad kring de ekonomiska framtidsutsikter och bakomliggande faktorer som branschen står inför.

Seminariedagen avslutas med utnämning av riddaren av Trämarknadsorden och mingel.

Hela seminariet här

Presslunch
När: 12:00 – 13:00
Var: Elite Stadshotell, Karlstad. Lokal Empiren. Hitta hit.

Under lunchen medverkar föredragshållare och du har möjlighet att ställa frågor och ta bilder.

Anmälan sker till camilla.carlsson@svenskttra.se.

Läs pressinbjudan på Svenskt Träs webbplats här.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenskt Trä
Svenskt Trä
Storgatan 19
Stockholm

08-762 72 60https://www.svenskttra.se

Svenskt Träs huvuduppdrag är att bredda marknaden för, och öka värdet på, svenskt trä och träprodukter inom byggande, inredning och emballage. Genom att inspirera, informera och sprida kunskap lyfter vi fram trä som ett konkurrenskraftigt, förnybart, mångsidigt och naturligt material. Svenskt Trä driver också viktiga bransch- och handelsfrågor för sina medlemmar.

Svenskt Trä representerar svensk sågverksnäring och är en del av branschorganisationen Skogsindustrierna. Svenskt Trä företräder också svensk limträ- och förpackningsindustri samt har ett nära samarbete med svensk bygghandel och trävarugrossisterna.

Svenskt Trä värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs integritetspolicyn här.

Följ Svenskt Trä

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenskt Trä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum