Linköpings kommun

Pressinbjudan: Unik satsning – studenter rekryteras till jobb inom digitalisering

Dela

Media välkomnas att vara med på uppstarten för årets studentmedarbetare i Linköping. Nytt för i år är att det satsas extra mycket resurser på att rekrytera studentmedarbetare inom framförallt digitaliseringsområdet.

Tid: Måndag den 3 september klockan 09:00. Tid för enskilda intervjuer 10:30.
Plats: KF-salen, Linköpings stadshus

Klockan 09:00 ger digitaliseringsdirektör Jakob Algulin en kort introduktion till projektet och klockan 10:30 presenteras studentmedarbetarna och deras respektive uppdrag. Det finns möjlighet att träffa och intervjua studenterna och deras handledare.

Totalt får nära 40 studenter möjlighet att jobba deltid inom kommunen. Flest jobb finns inom digitalisering där studenter bland annat får möjlighet att utveckla digitala tjänster och jobba med etableringen av kommunens nya kontaktcenter.

Välkommen!

Kontakter

Personalstrateg, ansvarig för studentmedarbetare Faiz Jaber,
faiz.jaber@linkoping.se, 013-20 66 81

Digitaliseringsdirektör Jakob Algulin,
jakob.algulin@linkoping.se, 013-29 41 46

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum