Stockholms stad

Pressinbjudan: Uppdatering om läget i Stockholms stad med anledning av coronaviruset

Dela

Det är nu åtta veckor sedan finansborgarrådet aktiverade stadens krisledningsnämnd för första gången. Fredag 8 maj bjuder finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M) och äldre- och trygghetsborgarrådet Erik Slottner (KD) in till pressträff för att informera om det aktuella läget i Stockholms stad.

Medverkande

Anna König Jerlmyr, finansborgarråd
Erik Slottner, äldre- och trygghetsborgarråd

Tid: 8 maj klockan 9.30
Plats: Paulirummet, Stadshuset.

Insläpp via entrén på Ragnar Östbergs plan 1 från klockan 9.00.

Vänligen observera att Stadshuset är ett skyddsobjekt, föranmälan är därför obligatorisk och görs till edward.tovi@stockholm.se

Medtag presslegitimation.

Pressträffen kommer även att livesändas via start.stockholm och även teckenspråktolkas.

Varmt välkommen!

Presskontakter

Edward Tovi (M) 076-122 92 02
Maria Tiger Bodlund (KD) 076-122 99 14

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Våld går att stoppa och förebygga - antivåldsveckan i Rinkeby-Kista 28 september-4 oktober22.9.2020 07:51:15 CESTPressmeddelande

Att förebygga våld är en fråga för oss alla. För tredje året i rad bjuder Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning in till en antivåldsvecka för att inspirera och öka kunskapen om det förebyggande arbete som pågår året runt. Det blir samtal, workshops och föreläsningar för barn, unga och föräldrar. 400 medarbetare utbildas också i våldsförebyggande metoder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum