Norrköpings kommun

​Pressinbjudan: Utdelning av Aktemapriset – samarbete mellan arbetsgivare och personer med funktionsnedsättning

Dela

Varje år i februari/mars delas Aktemapriset ut till en kommunal och en privat arbetsgivare. Två vandringspris med syfte att lyfta arbetsplatser och arbetsgivare som engagerar sig i att personer med funktionsnedsättning får möjlighet att göra praktik ute i arbetslivet.

Aktemapriset är ett behjärtansvärt initiativ som visar på att engagemang och vilja kan utveckla människor och leda till goda resultat.

I år är nio privata arbetsgivare och fyra kommunala arbetsgivare nominerade. Priserna kommer att delas ut under en arbetsgivarlunch på Louis De Geer den 1 mars.

Media är välkommen att delta under prisutdelningen.

Datum: Torsdagen den 1 mars
Tid: Klockan 11.30 (Prisutdelning ca. 12.00)
Plats: Louis De Geer, Trozelligalleriet

Kontaktperson: 
Iris Pettersson
Titel: Verksamhetschef
Telefon: 011-15 39 61

______________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 011-15 21 95

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum