Linköpings kommun

Pressinbjudan: Utdelning av två stipendier

Dela

Välkommen till pressträff där Miljö- och naturvårdsstipendiet samt Stipendium för mångfalds- integrations- och jämlikhetsarbete delas ut.

Tid: Måndag 6/12 klockan 11:30

Plats: Stadshusets caféteria

 

Medverkande:

Miljö- och naturvårdsstipendium: Muharrem Demirok (C), kommunalråd och Caroline Kristensson, miljöstrateg på Linköpings kommun.

Stipendium för mångfalds- integrations- och jämlikhetsarbete: Niklas Borg (M) kommunstyrelsens ordförande och Emelie Klinga, utredare på Linköpings kommun.

Läs mer om kommunens stipendier. 

https://www.linkoping.se/kommun-och-politik/fakta-om-linkoping/ekonomi-och-budget/stipendier-och-stiftelser/

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Linköpings sommarblommor skapar arbete1.12.2021 16:00:00 CET | Pressmeddelande

Linköpings kommun vidtar en rad insatser för att minska försörjningsstödet bland annat genom att tillskapa flera insatser med arbetslika aktiviteter. Det är viktigt att skapa aktiviteter inom områden som kan leda till egenförsörjning. Efterfrågan på arbetskraft inom de gröna näringarna ökar och behovet fylls idag ofta med utländsk arbetskraft. I Trädgårdsföreningens växthus odlas kommunens sommarblommor, lökar och annan växtutsmyckning och det kommer nu också att bli ett växtcentrum för 16 arbetslika aktiviteter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum