Linköpings kommun

Pressinbjudan: Välfärdssatsningar inom grundskolan och gymnasiet

Dela

Välkomna till en digital pressträff där Åsa Wennergren (L), kommunalråd med ansvar för utbildning, och Erik Östman (M), ordförande i barn- och ungdomsnämnden, presenterar välfärdssatsningar inom grundskolan och gymnasiet.

Tid: måndag den 7 dec kl. 13.00

Om du vill delta i den digitala pressträffen, anmäl dig till per.conning@linkoping.se senast måndag den 7 december klockan 10. Vi skickar en länk till pressträffen på måndag.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum