Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Välkommen till invigningen av Kontaktcenter

Dela

Måndagen den 2 juli öppnas dörrarna till Kontaktcenter – Norrköpings nya väg in för kontakt med kommunen. Fredagen innan Kontaktcenter öppnar hålls invigning med dryck, tilltugg och bandklippning.

När Kontaktcenter öppnar ska det bli enklare och smidigare för invånare och företagare att komma i kontakt med kommunen. Fler ska få svar direkt vid första kontakten, eller snabbare bli guidade till rätt person eller kontor. Syftet med Kontaktcenter är att öka tillgängligheten och ge kommuninvånarna bästa möjliga bemötande.

Media inbjuds till invigningen av Kontaktcenter. Det bjuds på dryck och tilltugg.

Datum: fredag den 29 juni
Tid: klockan 09.00
Plats: förvaltningshuset Rosen, Trädgårdsgatan 21
Deltagare: kommunalråd, kommunledning och medarbetare i Kontaktcenter och kommunen. Klockan 09.15 klipps bandet. Ingen föranmälan krävs.

Varmt välkommen!

Kontaktperson:
Jennifer Benckert
Titel: enhetschef, Kontaktcenter
Telefon: 072-597 41 88

_________________________________________________________________________________
Avsändare: Maria Björk Hummelgren, presskommunikatör
Telefon: 072-598 66 75

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Let's create Norrköping! 
Norrköping är en stad i förvandling. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken. I november 2017 togs det första spadtaget för Kardonbanan som möjliggör bygget av Ostlänken. Nya stadsdelar som Inre Hamnen skapar tusentals attraktiva bostäder i vattennära läge. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag. 
Med sitt unika läge är Norrköping en av landets viktigaste logistiska platser. Här finns ett starkt kultur- och idrottsliv och en skärgårdsnatur som skapar mervärde för alla. Kolmårdens Djurpark, Norrköpings symfoniorkester, Where´s the Music och Stadium Sports Camp lockar tusentals besökare till staden. Norrköping valdes även till årets studentstad 2013/2014. Som idrottsstad står Norrköping starkt med flera elitlag och det är Norrköping som är huvudort för världens största orienteringstävling sommaren 2019. Att fortsätta utveckla Norrköping är något som alla är en del av och det som kallas Let's create Norrköping!

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum