Stockholms stad

Pressinbjudan: Välkommen till prisutdelning i Stadshuset

Dela

Stockholmarna är värda den bästa av service. Därför arbetar staden med ständiga förbättringar och belönar verksamheter som arbetar med verksamhetsutveckling och nytänkande. Den 22 november delas flera olika priser ut i Blå Hallen i Stadshuset.

För att uppmärksamma och belöna framgångsrik verksamhetsutveckling delar staden varje år ut Kvalitetsutmärkelsen. Priset delas ut i fem olika klasser och det är 40 enheter som är med och tävlar – allt ifrån förskolor och socialtjänst till äldreomsorg och parkmiljö. I år delas Kvalitetsutmärkelsen ut för 21:a gången.

Förnyelsepriset ges till medarbetare eller verksamhet i staden som genom nytänkande och innovation bidragit till förbättringar som ökar nyttan för stockholmarna. Detta pris delas ut för 7:e året i rad.

I år kommer även det nyinstiftade Digitaliseringspriset delas ut. Priset ges till de medarbetare eller den verksamhet i staden som använder sig av digitalisering för att göra skillnad och skapa värde för boende, besökare eller företagare i Stockholm.

Priserna kommer att delas ut av stadens borgarråd under högtidliga former i Blå Hallen i Stadshuset, den 22 november kl 15.00.

Läs mer på stockholm.se/kvalitet

Kontaktperson för Kvalitetsutmärkelsen och Förnyelsepriset:

Anneli Ågren Ekholm
Telefon: 08-508 29 417
E-post: anneli.agren.ekholm@stockholm.se

Kontaktperson för Digitaliseringspriset:

Örjan Scheller
Telefon: 08-508 29 538
E-post: orjan.scheller@stockholm.se

Nyckelord

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum