Stockholms stad

Pressinbjudan: Välkommen till prisutdelning i Stadshuset

Dela

Stockholmarna är värda den bästa av service. Därför arbetar staden med ständiga förbättringar och belönar verksamheter som arbetar med verksamhetsutveckling och nytänkande. Den 22 november delas flera olika priser ut i Blå Hallen i Stadshuset.

För att uppmärksamma och belöna framgångsrik verksamhetsutveckling delar staden varje år ut Kvalitetsutmärkelsen. Priset delas ut i fem olika klasser och det är 40 enheter som är med och tävlar – allt ifrån förskolor och socialtjänst till äldreomsorg och parkmiljö. I år delas Kvalitetsutmärkelsen ut för 21:a gången.

Förnyelsepriset ges till medarbetare eller verksamhet i staden som genom nytänkande och innovation bidragit till förbättringar som ökar nyttan för stockholmarna. Detta pris delas ut för 7:e året i rad.

I år kommer även det nyinstiftade Digitaliseringspriset delas ut. Priset ges till de medarbetare eller den verksamhet i staden som använder sig av digitalisering för att göra skillnad och skapa värde för boende, besökare eller företagare i Stockholm.

Priserna kommer att delas ut av stadens borgarråd under högtidliga former i Blå Hallen i Stadshuset, den 22 november kl 15.00.

Läs mer på stockholm.se/kvalitet

Kontaktperson för Kvalitetsutmärkelsen och Förnyelsepriset:

Anneli Ågren Ekholm
Telefon: 08-508 29 417
E-post: anneli.agren.ekholm@stockholm.se

Kontaktperson för Digitaliseringspriset:

Örjan Scheller
Telefon: 08-508 29 538
E-post: orjan.scheller@stockholm.se

Nyckelord

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Översikt av Stockholmsenkätens resultat för Skärholmens stadsdelsförvaltning 201817.10.2018 13:48Pressmeddelande

När det gäller ANDT-frågor ser vi ett fortsatt positivt resultat när det gäller alkoholkonsumtion, tobak och narkotika. Inga stora variationer har skett över tid. Vad det gäller brott har Skärholmens stadsdelsförvaltning flera utmaningar samtidigt som tryggheten bland flickor ökat. Vi ser också ett ökat deltagande av både flickor och pojkar på fritidsgårdar/mötesplatser: för år 9 ligger Skärholmen högst i staden när det kommer till flickors deltagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum