Linköpings kommun

Pressinbjudan: Världspremiär för nycirkusföreställningen Trappa Upp

Dela

På fredag 16 mars förvandlas Stora torget i Linköping till en enda stor cirkusscen när nycirkusföreställningen Trappa Upp har världspremiär. Tolv cirkusartister, 40 sångare och en byggkran intar torget och byggnaderna runt omkring.

Tid: fredagen den 16 mars klockan 20.00
Plats: Stora torget i Linköping

Trappa Upp är en specialutformad nycirkusföreställning för Stora torget i Linköping. Över Linköpingshimlen ser vi artister flyga uppe bland hustaken, sjunga ut genom fönster och skapa en helt ny värld mitt i Linköpings centrum.

Trappa Upp är föreställningen som vill berätta om ljuset, mörkret och det mod som krävs för att uppleva livet och kärleken. Kom och bevittna en föreställning du aldrig visste fanns.

Regi och koncept: Jesper Nikolajeff
Arrangör: Linköpings kommun och Cirkus Nikolajeff
Med stöd av: Östgötateatern, Sensus.

Välkommen!

För mer information kontakta Kristoffer Dezsi, Projektledare för arrangemang, Linköpings kommun, telefon: 0725 84 03 00.

Kontakter

Sonja SandbackaTf. Presschef

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0725-967863 sonja.sandbacka@linkoping.se

Bilder

Information om Trappa Upp på Stora torget i Linköping.
Information om Trappa Upp på Stora torget i Linköping.
Ladda ned bild

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping har 158 000 invånare och är landets femte största kommun. Vi har devisen "Linköping - där idéer blir verklighet". Staden växer och attraherar nya invånare. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. Linköping har ett kluster av flygrelaterade företag och är Sveriges flyghuvudstad. I Linköping finns flera hundra innovationsbaserade företag inom bland annat IT, mobil kommunikation och visualisering.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum