Pressinbjudan Vegovision 1-2 april i Göteborg

Dela

Välkommen till Vegovision - Djurens Rätts mässa för djurvänliga val. Här hittar du allt ifrån skor, till mat och alltid det senaste utbudet inom vegovärlden. Anmäl dig som journalist genom att maila press@djurensratt.se.

På Vegovision kommer du att kunna lyssna till inspirerande föreläsningar, provsmaka olika produkter och besöka en mängd olika utställare med en bredd av de senaste veganska produkterna. Ett av årets dragplåster är den brittiska maratonlöparen Fiona Oakes. Hon blev vegan som 6 åring och har över 50 maraton och inte mindre än tre världsrekord bakom sig. 


Tid
Lördag 1 april kl. 10.00 -18.00
Söndag 2 april kl. 10.00 -17.00

Plats
Folkets hus
Olof Palmes plats 3 (vid Järntorget)

Vegovision anordnades för första gången i Umeå 2008 och har växt för varje år som gått.Under 2017 anordnas mässan på tre platser i Sverige; Göteborg, Umeå och Stockholm. Först ut i år är mässan i Göteborg i helgen. Mer info och program finns på www.vegovision.se

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum