Linköpings kommun

Pressinbjudan: Vem får årets Tage Danielsson-pris?

Dela

Stiftelsen Linköpings kommuns pris till Tage Danielssons minne delas ut vartannat år. På lördag är det dags att tillkännage vem som får priset i år.

Tid: lördagen den 25 augusti klockan 13.00.
Plats: Vid Tage Danielssons staty i hörnet av Vasavägen och Östgötagatan i Linköping.

Förutom pristagaren finns delar av priskommittén på plats.

Väl mött i kulturens tecken!

 Välkommen!

Vid frågor kontakta Veronika Baumgardt, sakkunnig vuxenkultur, telefon: 013-20 62 73, e-post: veronika.baumgardt@linkoping.se

 

Kontakter

Sonja SandbackaTf. Presschef

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0725-967863 sonja.sandbacka@linkoping.se

Per ConningRedaktör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen som kan göra det.

013-20 64 20per.conning@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum