Linköpings kommun

Pressinbjudan: Verktyg för att underlätta inträde på bostadsmarknaden

Dela

Det är många som inte kan köpa sin egen bostad. Välkommen till en presskonferens om hur Linköpings kommun redan i planeringsskedet för nya bostadsområden kan arbeta för att göra det lättare för låg- och medelinkomsttagare att köpa en egen bostad.

Tid: Tisdag den 28 januari, klockan 13:00

Plats: Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, lokalen Framtiden, ingång från Djurgårdsg. 4

Medverkar gör samhällsbyggnadsnämndens ordförande, Muharrem Demirok (C), och exploateringsstrateg Marianne Cedervall, Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum