Clarion Hotel Post

Pressinbjudan

Dela

Clarion Hotel Post fortsätter satsa trots coronatider. Petter Stordalen och Sara Lake inviger hotellets 40 nya rum.

Fredagen 16 oktober kl. 09.00 bjuder vi in press och media för att presentera Clarion Hotel Posts utbyggnad med 40 nya rum. Petter Stordalen och Sara Lake, VD på Clarion Hotel Post inleder med pressträff och frågestund om dels utbyggnaden men också om att satsa sig ur en kris och nyetableringar som kommer i Göteborg. Därefter hålls invigning och visning av de nya rummen.  

Tid: Fredag 16 oktober 2020 kl. 09.00
Plats: Vinterträdgården, Clarion Hotel Post

Anmälan via e-post på marknad.post@choice.se

Nyckelord

Kontakter

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurang Norda där Göteborg möter New York och restaurang VRÅ, där västkusten möter Japan.

I hotellet finner du även Skönhetsfabriken som erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet i ett helhetskoncept med träning, behandlingar, relax & salong.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post