Solna Stad

Pressinbjudan

Dela

På tisdag den 11 oktober uppmärksammar staden den nya trappa, som byggts mellan Hagalund och Solna Station, genom att finnas på plats och bjuda på kaffe samt och samtala kring Hagalunds utveckling.

Hagalund är en av Solnas mest centrala stadsdelar och i utvecklingsarbetet för Hagalund ingår att hitta bra kopplingar som gynnar hela området. I september öppnade därför en ny tillfällig trappa mellan Hagalund och Solna station. Trappan skapar en genare och bättre väg till och från bland annat tvärbana och pendeltåg.

Förutsättningarna för den kommande utvecklingen av området har kommit att ändrats i och med planerna på att placera en entré till nya tunnelbanan i norra Hagalund.

På plats vid trappan kommer Pehr Granfalk, kommunstyrelsens ordförande, och Magnus Persson, ordförande i tekniska nämnden att finnas tillgängliga för frågor.

Plats: Råsundavägen, vid nedgången till Solna station. (Trappans nedre fäste)
Tid: tisdag den 11 oktober, klockan 09.00 – 09.30

Välkomna!

Presskontakter

Henrik Benterås Lucht, Solna stad

072-72-583 12 35

Anton Vajk, Politisk sekreterare (M)

070-734 21 22

Nyckelord

Om

Solna Stad
Solna Stad
Stadshusgången 2
171 45 Solna

08-7461000http://www.solna.se

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Här kan du läsa mer om Solna, om hur stadens styrs, om stadens organisation, historia och framtidsplaner. Här kan du även läsa hur dina skattepengar används och om andra frågor som är viktiga för Solna.

Följ Solna Stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Solna Stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum