Spanska Turistbyrån

Pressresor med Spanska Turistbyrån!

Dela

Tillsammans med Costa Blancas och Andalusiens turistråd har vi nöjet att bjuda in till två olika pressresor i Spanien under våren 2022.

El Castell de Guadalest. Foto: Patronato de Turismo Costa Blanca.
El Castell de Guadalest. Foto: Patronato de Turismo Costa Blanca.

Den första resan äger rum den 27 till 30 mars och går till Costa Blanca och dess inland. Följ med på en avkopplande och unik upplevelse genom de vackraste naturvägarna och de mest enastående hotellen i inlandet på Costa Blanca.

Vi behöver ha din anmälan senast fredagen den 25 februari. Observera att antalet platser är begränsat. 

Den andra resan går till Andalusien och dess naturarv och äger rum den 25 till 30 april. Här kommer man bland annat att besöka spektakulära naturlandskap och naturparker med hänsyn till kvalitet och hållbarhet, i provinserna Malaga, Cordoba, Granada och Almeria.

Vi behöver ha din anmälan senast fredagen den 11 mars. Observera att antalet platser är begränsat. 

I resorna ingår flygbiljetter mellan Sverige och Alicante/Malaga, alla hotellnätter samt måltider och aktiviteter. För att veta mer i detalj om de preliminära programmen för de två resorna, vänligen se bifogade dokument nedan.

Vi hoppas att du finner resorna intressanta och har möjlighet att delta i en av dem. 

Vänligen skicka din intresseanmälan via e-post till sophiealexandra.svalstedt@tourspain.es genom att fylla i ansökningsformuläret på engelska, se bifogat dokument nedan

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Mer information om hur du reser tryggt: travelsafe.spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

El Castell de Guadalest. Foto: Patronato de Turismo Costa Blanca.
El Castell de Guadalest. Foto: Patronato de Turismo Costa Blanca.
Ladda ned bild

Dokument

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

Njut av det gröna Spanien!18.5.2022 12:32:15 CEST | Pressmeddelande

Att besöka norra Spanien är en förstklassig gastronomisk upplevelse omgiven av fantastisk natur och kultur. Mängden av frukt, grönsaker, kött och fisk samt fördelarna med olivolja gör det spanska köket smakrikt och hälsosamt. Det är en del av kulturen i Medelhavskosten, förklarad som immateriellt kulturarv av UNESCO. Vi föreslår att du lär känna Baskiens gastronomi genom att besöka några av de mest karakteristiska platserna

Slott och palats i Spanien27.4.2022 08:56:00 CEST | Pressmeddelande

Spanien har en lång historia fylld med erövringar från olika folk. Fenicier, romare och araber har alla lämnat sina spår och detta tillsammans med en rik agrikultur har bäddat för att landet är fyllt med slott, borgar och palats. Castillos y Palacios / Spain Heritage Network är en onlineplattform för turismproduktklubben Slott och Palats i Spanien och syftar till att lyfta fram slottens värde och främja dem. Här presenterar vi några av de vackra slott som man kan besöka.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum