Trafikverket

Presstips: Arbete med grönytorna på väg 31 genom Ekenässjön startar vecka 39

Dela

Ett flera veckor långt arbete på väg 31 genom Ekenässjön startar vecka 39. Arbetet görs för att kunna bibehålla trädallén, underlätta underhållet och minska störningar vid den årliga skötseln av vägavsnittet.

Arbetet med sido- och grönytorna samt växtligheten i mittremsan pågår dagtid under veckorna 39-43. Under arbetet kommer korta sträckor om 50-100 meter tillfälligt stängas av och trafiken kommer att dirigeras av vägvakter. Risk för kortare köer finns under arbetsperioden.


Läs mer om underhållsarbeten på www.trafikverket.se/vagjonkoping
 

Nyckelord

Kontakter

Rikard Abrahamsson, Projektledare
E- post: rikard.abrahamsson@trafikverket.se
Telefon: 010-123 73 83

Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Om

Trafikverket ansvarar för statliga vägar och järnvägar och långsiktig planering av det samlade transportsystemet.

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

Presstips: Trafikstörning Ölandsbron11.12.2017 09:00Pressmeddelande

Från tisdagen den 12 december till lördagen den 16 december utför Trafikverket mätningsarbeten på Ölandsbron. Det kräver att bron är fri från trafik under vissa perioder. Inmätningarna görs för kommande arbeten på högbrodelen under 2018. Framkomligheten kommer att vara begränsad på Ölandsbron mellan kl. 1 och kl. 4, med start natten mellan måndagen den 11 och tisdagen den 12 december. Vid normalt väder beräknas arbetet pågå till och med natten mellan torsdagen den 14 och fredagen den 15 december. Natten mellan fredag och lördag är aviserad som reserv, om vädret hindrar arbetet tidigare i veckan.  Trafikverket gör periodvis nödvändiga underhållsarbeten på Ölandsbron. Under åren 2016-2019 arbetar vi för att möjliggöra trygga och smidiga resor till och från Öland, idag och i framtiden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum