Trafikverket

Presstips: Ny asfalt på E22 mellan Tollarp och Nöbbelöv

Dela

Under vecka 24 kommer Trafikverket att genomföra ett planerat underhåll i form av ett beläggningsarbete på E22 på sträckan mellan Tollarp och Nöbbelöv. Totalt rör det sig om en sträcka på 5,4 kilometer.

Ett beläggningsarbete innebär att den gamla asfalten byts ut mot ny. Detta för att bibehålla vägens kvalitet och säkerställa att vägen blir säker och komfortabel att köra på. 

Trafiken kommer under perioden att ledas om i en körriktning i taget och den som reser på sträckan får under veckan räkna med att det kan ta längre tid att ta sig fram. Beläggningsarbetet kommer att ske nattetid.

Trafikverket utför en flera arbeten längs E22 genom Skåne under 2017. Läs mer om våra andra projekt på www.trafikverket.se/e22

Kontakter

Trafikverkets pressjour, 0771-31 15 00

Fredrik Loeb
Fredril.loeb@tallbergakonsult.se
073-096 62 40

Om

Trafikverket ansvarar för statliga vägar och järnvägar och långsiktig planering av det samlade transportsystemet.

Följ Trafikverket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Trafikverket

Presstips: Trafikstörning Ölandsbron11.12.2017 09:00Pressmeddelande

Från tisdagen den 12 december till lördagen den 16 december utför Trafikverket mätningsarbeten på Ölandsbron. Det kräver att bron är fri från trafik under vissa perioder. Inmätningarna görs för kommande arbeten på högbrodelen under 2018. Framkomligheten kommer att vara begränsad på Ölandsbron mellan kl. 1 och kl. 4, med start natten mellan måndagen den 11 och tisdagen den 12 december. Vid normalt väder beräknas arbetet pågå till och med natten mellan torsdagen den 14 och fredagen den 15 december. Natten mellan fredag och lördag är aviserad som reserv, om vädret hindrar arbetet tidigare i veckan.  Trafikverket gör periodvis nödvändiga underhållsarbeten på Ölandsbron. Under åren 2016-2019 arbetar vi för att möjliggöra trygga och smidiga resor till och från Öland, idag och i framtiden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum