Socialdemokraterna

Pressträff med Magdalena Andersson och Fredrik Olovsson

Dela
Onsdagen den 25 januari håller Magdalena Andersson och Fredrik Olovsson pressträff om nyhet på energiområdet.

Tid: 14.45

Plats: Riksdagens presscenter

Presskontakt:

Mirjam Kontio, pressekreterare hos Magdalena Andersson

073-562 77 43, mirjam.kontio@socialdemokraterna.se

Martin Persson, pressekreterare hos Fredrik Olovsson
072-223 67 27, martin.persson@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Socialdemokraterna presenterar initiativ för att ta kontroll över förskolemarknaden29.3.2023 12:19:19 CEST | Pressmeddelande

Marknadiseringen av förskolan skapar allt fler avarter och ökar andelen bolag. Samtidigt som en rad megakoncerner gör stora vinster på förskolan har fristående förskolor lägre andel utbildad personal än kommunala skolor. Det visar en rapport från Riksdagens utredningstjänst. Nu kräver Socialdemokraterna att regeringen fortsätter utreda vinsterna i förskolan.

Socialdemokraterna kräver att regeringen inrättar en priskommission för matpriserna28.3.2023 13:29:10 CEST | Pressmeddelande

Svenska barnfamiljer pressas hårdare ekonomiskt än på många decennier. Matpriserna har rusat snabbare i Sverige än i många andra länder. Efter regeringens saktfärdiga hantering av kostnadskrisen har Socialdemokraterna krävt att regeringen kallar till sig matkedjorna och ger myndigheterna verktyg att granska priserna. Nu är det dags för nästa steg. Regeringen måste omgående inrätta en priskommission för att hantera de höga matpriserna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum