Vänsterpartiet Malmö

Pressträff – Vänstern i Malmö presenterar valfrågor

Dela

Onsdagen den 22 augusti presenterar Vänsterpartiet Malmö sina viktigaste valfrågor och inviger valstugan på Gustav Adolfs torg. Media inbjuds att närvara. Hanna Thomé, kommunalråd och etta på kommunlistan samt Emma-Lina Johansson, tvåa på kommunlistan, närvarar. 

-Vänstern växer, jag tror att det bland annat beror på att vi inte svajar och att vi har ett hoppfullt budskap. Man vet att med en röst på Vänsterpartiet så får man vänsterpolitik. Nu presenterar vi ytterligare några anledningar för människor att rösta på oss. Våra förslag handlar om att göra Malmö mer jämlikt. De växande klyftorna är ett stort problem men vi i vänstern har lösningarna, säger Hanna Thomé, listetta.

-Det är väldigt roligt att få bedriva valrörelse i aktivistiska Malmö. Vårt parti har vuxit mycket på sista tiden, vi är dubbelt så många medlemmar jämfört med för sex år sedan. Det märks att många sätter sitt hopp till vänstern, säger Emma-Lina Johansson, listtvåa. 

När: Onsdagen den 22 augusti klockan 10.

Var: Vänsterpartiets valstuga, Gustav Adolfs torg.

För mer info, kontakta:

Hanna Thomé, 0709-13 46 61

Emma-Lina Johansson, 0739-82 82 13

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Skifte i Malmövänsterns topp12.9.2018 08:00:00Pressmeddelande

Hanna Thomé har meddelat Vänsterpartiet Malmös valberedning att hon inte kandiderar till kommunalråd för ytterligare en period. Vänsterpartiet Malmö väljer kommunalråd på ett medlemsmöte den 11 oktober. Hanna är kvar tills denna mandatperiod löper ut den 15 oktober. - Det har varit en stor ära och ett mycket givande uppdrag att vara kommunalråd för Vänsterpartiet i åtta år. Det har varit en händelserik period och vårt parti har gjort enorma framsteg och satt viktiga politiska avtryck. I två valrörelser har vi kraftigt stärkt vårt mandat från Malmöborna. Jag har som kommunalråd fått vara med när vårt parti gått från 5,18 procent 2010 till årets valresultat på ca 11 procent, det känns fantastiskt, säger Hanna Thomé. - Kommunalråd är inget livsuppdrag utan något som man gör en period av livet. Därför tycker jag det är dags att gå vidare. Vår partiförening har växt otroligt mycket och det finns gott om kompententa kamrater som kan ta vid. Vänsterpartiet är en mycket viktig kraft för Malmö,

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum