Vänsterpartiet Malmö

Pressträff – Vänstern i Malmö presenterar valfrågor

Dela

Onsdagen den 22 augusti presenterar Vänsterpartiet Malmö sina viktigaste valfrågor och inviger valstugan på Gustav Adolfs torg. Media inbjuds att närvara. Hanna Thomé, kommunalråd och etta på kommunlistan samt Emma-Lina Johansson, tvåa på kommunlistan, närvarar. 

-Vänstern växer, jag tror att det bland annat beror på att vi inte svajar och att vi har ett hoppfullt budskap. Man vet att med en röst på Vänsterpartiet så får man vänsterpolitik. Nu presenterar vi ytterligare några anledningar för människor att rösta på oss. Våra förslag handlar om att göra Malmö mer jämlikt. De växande klyftorna är ett stort problem men vi i vänstern har lösningarna, säger Hanna Thomé, listetta.

-Det är väldigt roligt att få bedriva valrörelse i aktivistiska Malmö. Vårt parti har vuxit mycket på sista tiden, vi är dubbelt så många medlemmar jämfört med för sex år sedan. Det märks att många sätter sitt hopp till vänstern, säger Emma-Lina Johansson, listtvåa. 

När: Onsdagen den 22 augusti klockan 10.

Var: Vänsterpartiets valstuga, Gustav Adolfs torg.

För mer info, kontakta:

Hanna Thomé, 0709-13 46 61

Emma-Lina Johansson, 0739-82 82 13

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum