Frölunda Torg

Prestigeladdade nomineringar för Frölunda Torg

Dela

Frölunda Torg är nominerade i två prestigefulla kategorier i NCSC Sweden Awards, Best Marketing Campaign för en av köpcentrumets besökare framröstad pop-up-butik och Best Innovation för det unika klimatprojektet GeoSol. – Det är ett kvitto på att vi gör ett bra arbete på områden som är oerhört viktiga för oss – kundens upplevelse och hållbarhetsarbete, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

The Ink´n´Vintage Shop
The Ink´n´Vintage Shop

Frölunda Torg har i år nominerats i inte mindre än två kategorier. Den ena kategorin är Best Marketing Campaign, med The Ink ´n´ Vintage Shop, som var världens första butik skapad av kunderna själva. Kunderna fick själva fatta beslut om dekor, musik, tagline och viktigast av allt – vad som skulle säljas i butiken.

Kategori nummer två som köpcentrumet är nominerat i heter Best Innovation – här gäller det unika projektet GeoSol, solceller och geoenergisystem som innebär ett radikalt minskat klimatavtryck.

Intresset för att delta i årets tävling har enligt arrangören varit rekordstort, och därmed har konkurrensen skärpts ytterligare.

– Det gör oss förstås inte mindre stolta, nomineringarna är ett kvitto på att vi är på rätt väg med vårt arbete med kundens upplevelse i fokus samt ett ansvarfullt hållbart arbete, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

Årets svenska vinnare utses den 22 oktober på Sweden Urban Arena.

Bilder

The Ink´n´Vintage Shop
The Ink´n´Vintage Shop
Ladda ned bild
GeoSol.
GeoSol.
Ladda ned bild

Om

Frölunda Torg
Frölunda Torg

421 42 Västra Frölunda

http://frolundatorg.se/

Frölunda Torg är ett av Göteborgs största och samtidigt mysigaste köpcentrum beläget i närheten av havet och stadens södra skärgård. Här finns ca 200 butiker, ett brett utbud av välkända varumärkesaffärer, marknadsledande kedjor och små specialbutiker under ett tak. Bilparkering är fri i tre timmar och spårvagn och buss stannar precis utanför entrén.

Följ Frölunda Torg

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Frölunda Torg

Unik energianläggning på Frölunda Torg invigd: producerar nio andelar energi för varje andel köpt elenergi16.10.2019 08:30:00 CESTPressmeddelande

Frölunda Torgs gröna jätteinvestering i förnybar energi, Geo Sol, invigdes nyligen i närvaro av politiker från miljö- och klimatnämnden i Göteborgs stad. – Vi producerar nästan nio andelar energi för varje andel köpt elenergi. Vi har hittills producerat över 1100 MWh energi i form av värme, kyla, tappvarmvatten och elektricitet från solcellerna, säger Henrik Pihlblad, teknisk chef Skandia Fastigheter.

Frölunda Torg vann guld för Nordens bästa marknadsföringskampanj5.6.2019 09:00:00 CESTPressmeddelande

Frölunda Torg fortsätter att vinna priser – igår vann köpcentrumet i Göteborg guld i kategorin Nordens bästa marknadsföringskampanj på NCSC Awards stora gala för sin kampanj med Alonnika som bodde två veckor inne i köpcentrumet. – Vi kommer att fortsätta att våga tänka annorlunda för att utveckla kundens upplevelse, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum