Clarion Hotel Post

Pride-partnern Nordic Choice Hotels erbjuder gediget program under West Pride

Dela

Årets West Pride är i full gång i Göteborg med Nordic Choice Hotels som stolt sponsor. Som officiell partner för Pride kommer det ske en mängd aktiviteter på hotellen i Göteborg, både festliga och mer allvarsamma.

Bild från Pride Paraden 2018
Bild från Pride Paraden 2018

Hela Nordic Choice Hotels firar Pride, men hotellen bestämmer själva hur. Några kommer hissa flaggan, andra har enorma ekipage i paraden, medan vissa bjuder in till seminarier.

I Göteborg kommer Clarion Hotel Post att arrangera olika aktiviteter tillsammans med sina systerhotell. Mellan den 13 och 15 juni erbjuds följande aktiviteter på hotellen:

Torsdag: Go west med MingelMartin, Clarion Hotel Post

Fredag: Vigsel i Bon Bon, Clarion Hotel Post

Fredag: Dagsdisco a´la PRIDE med dj Gretchen, Clarion Collection Odin

Lördag: Pride Paraden, Nordic Choice Hotels

Lördag: Pride Afterparty with DJ.LeoB, Clarion Hotel Post

- Nu startar West Pride och det blir en händelserik vecka med många olika firanden på våra hotell i Göteborg. Detta är någonting hela kedjan står för, det är vår värdegrund. Vi är så otroligt stolta över vårt samarbete med Pride, till våra hotell är ALLA välkomna. Säger Sara Lake, VD Clarion Hotel Post 

För Nordic Choice Hotels grundare, Petter A. Stordalen, är Pride ett av årets viktigaste event och det är en självklarhet att företaget ska sponsra just Pride.

– Inom Nordic Choice Hotels är mångfald synonymt med en bra kultur. Människor med olika bakgrunder, kompetens, religion, läggning och språk bidrar till att skapa bättre lösningar, bättre arbetsplatser och bättre gästupplevelser. Därför hissar vi med stor stolthet den regnbågsfärgade flaggan under Pride, säger Petter Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bild från Pride Paraden 2018
Bild från Pride Paraden 2018
Ladda ned bild

Länkar

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt är en mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. För den som är ute efter något unikt i världsklass så är ett besök på Bon Bon Bar en självklarhet. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Hotellkonserter – nytt koncept med premiär på Valborg21.4.2020 12:00:00 CESTPressmeddelande

Tomma hotell och inställda konserter. Då fick Clarion Hotel Post och eventbyrån Revolve idén att lansera ett nytt koncept – hotellkonserter! På Valborgsmässoafton är det premiär och på scen i en studio på Clarion Hotel Post i Göteborg står Timo Räisänen. Från hotellrummen följer gästerna konserten live. De chattar och önskar låtar och några utvalda kommer höra en knackning på dörren och bjudas in till att följa konserten på plats.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum