Newleaf Invest AB

Prinsparet hedersgäster på Benedicts julkonsert för femte året i följd

Dela

Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia närvarar som hedersgäster för femte året i följd på Fredrik Benedict Nybladhs Julkonsert – Jul i Vasastan, lördagen den 21 december kl 17.00 i Gustaf Vasa Kyrka – Stockholm.

Sångaren Fredrik Benedict avslutar sin julturné den 21 december och Prinsparet har officiellt tackat ja att närvara som hans hedersgäster för femte året i följd. Konserten är sedan länge slutsåld och det blir Prinsparets sista officiella framträdande innan de tar ledigt och firar jul med resten av familjen.

-Det är en stor ära att Prinsparet återigen har valt att komma och fira in julen tillsammans med min ensemble och alla övriga gäster i publiken. Vi är alla som en enda stor familj och det har blivit lite av en tradition, vilket vi alla tycker väldigt mycket om.

Benedict har bjudit vännerna Molly Sandén och Gladys del Pilar som kommer att medverka som gästartister under kvällen, tillsammans med Benedicts husorkester och kören LAUDES.

En insamling till Prinsessan Sofias välgörenhetsorganisation Project Playground kommer att äga rum under konserten i sedvanlig ordning. Project Playground arbetar för en värld där varje barn och ungdom växer upp med en tro på framtiden och möjligheten att påverka sitt eget liv i en positiv riktning.

Övrig information och ackreditering kontakta:

Fredrik Benedict Nybladh

070 391 26 19

fredrik@fredrikbenedict.com

Bilder

Om

Newleaf Invest ABNewleaf Invest AB är ett aktiebolag med syftet att producera konserter, förmedla artister och även förvalta, exploatera och förmedla fastigheter samt idka förenlig verksamhet.

Följ Newleaf Invest AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.