Linköpings kommun

Pris för årets lounge på Business Arena

Dela

Linköping och Norrköpings kommun har inom ramen för East Sweden vunnit pris för årets lounge på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm.

Eva Ankarberg från Linköpings kommunala bolag Sankt Kors och Kristin Blomgren, Norrköpings kommun, tog emot priset för årets lounge på Business Arena i Stockholm.

Priset för Årets Lounge på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm går i år till East Sweden och Linköpings kommun tillsammans med Norrköpings kommun. Priset delades ut i samband med mässans avslutning under torsdagen.

Juryns motivering: På ett inbjudande sätt har årets lounge väckt intresse för gränsövergående samarbeten. Med ett professionellt bemötande visualiserar de sina framtidsplaner som engagerar och inspirerar. Därför har juryn valt att utse årets lounge 2016 till Linköping och Norrköpings kommun, East Sweden!

Kriterierna är bemötande av besökare, loungens funktion, hur pass stort intresse den väcker, hur budskapet visualiseras och vilka estetiska kvaliteter den har. Kristin Blomgren, Norrköpings kommun och Eva Ankarberg från Linköpings kommunala bolag Sankt Kors tog emot priset.

Business Arena samlar varje år ett stort antal ledande aktörer i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. På mässan visade Linköping och Norrköping hur städerna ska växa i framtiden. Linköping presenterade bland annat Vallastaden och Ebbepark som är två exempel på innovativ stadsbyggnad.

För ytterligare information kontakta Johanna Lensell Rebillon, Linköpings kommun, telefon 072 – 240 07 86.

Linköping har över 150 000 invånare och är landets femte största kommun. Vi har devisen "Linköping - där idéer blir verklighet". Staden växer och attraherar nya invånare. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. Linköping har ett kluster av flygrelaterade företag och är Sveriges flyghuvudstad. I Linköping finns flera hundra innovationsbaserade företag inom bland annat IT, mobil kommunikation och visualisering.

Nyckelord

Kontakter

Sonja SandbackaTf. Presschef

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0725-967863 sonja.sandbacka@linkoping.se

Claes LundkvistPresskommunikatör

Presstjänsten är den gemensamma ingången oavsett vem eller vad du söker inom Linköpings kommun. Kan inte vi svara på din fråga kan vi förhoppningsvis hitta rätt person i kommunen, som kan göra det. Presstjänsten är en del av kommunikationsavdelningen, som i sin tur ingår i kommunledningsförvaltningen.

0727-336477claes.lundkvist@linkoping.se

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med snart 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum