PRO-Pensionärernas Riksorganisation

PRO Ångermanland erbjuder regionen hjälp med covid-information

Dela

PRO Ångermanland har idag cirka 7500 medlemmar där merparten är i åldern 70+. Vi har ett väl utvecklat medlemssystem med såväl sms-funktion som e-post till våra medlemmar. Vi erbjuder oss nu att hjälpa till med information om när, var och hur vaccinationen går till. Det är snabbt och enkelt att via vårt medlemssystem att nå ut till medlemmarna och detta utan kostnad för Region Västernorrland.

Vi vet alla att merparten av informationen går via 1177 digitalt men många av våra medlemmar har inte vare sig tillgång till eller kunskaper att tillgodogöra sig informationen via 1177. Ej heller har alla möjligheten att boka digitalt sin vaccination.

Dock är det så att de flesta av våra medlemmar har tillgång till mobiltelefon med sms-funktion och kan få information via sms och/eller e-post. Via sms kan vi med max 140 tecken nå ut mycket snabbt till medlemmarna och via e-post bifoga dokument.

I rådande pandemi behöver vi alla i samhället ställa upp med det vi kan och hoppas att PRO Ångermanland på det här sättet kan bidraga till att rädda liv.

Kontakter

Johnny Löfstrand
Ordförande PRO Ångermanland
070 674 84 25

Om

PRO-Pensionärernas Riksorganisation
PRO-Pensionärernas Riksorganisation
Box 3274
103 65 Stockholm

08-701 67 00http://www.pro.se

PRO, Pensionärernas Riksorganisation, är Sveriges största pensionärsorganisation med föreningar runt om i hela landet.

Följ PRO-Pensionärernas Riksorganisation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PRO-Pensionärernas Riksorganisation

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum