Apollo

Programsuccén Bachelor och Bachelorette spelas återigen in i Grekland tillsammans med Apollo

Dela

Förra årets säsong av Bachelor Sverige ställdes in – men i höst är äntligen det populära programmet tillbaka tillsammans med premiären av Bachelorette Sverige! Inspelningarna är i full gång och denna gång utspelar sig kärleksäventyren på den populära ön Rhodos i Grekland i samarbete med Apollo.

Under våren och försommaren spelas årets upplaga av Bachelor och Bachelorette in. Programmen utspelar sig i Grekland på den populära ön Rhodos. Under bästa sändningstid i höst kommer tittarna få följa de två bachelorna Simon Lindström och Sebastian Martinsson samt bacheloretten Julia Franzén i deras jakt på kärlek.

– Vi är väldigt glada att ha fått chansen att ännu en gång få samarbeta med produktionsbolaget Warner Bros. 2018 utspelade sig bacheloräventyret i Epirusregionen i de mycket omtyckta orterna Parga och Sivota, denna gång har valet fallet på Rhodos. Rhodos är en av Greklands mest mångsidiga öar och attraherar både en internationell och en inhemsk publik. Ön har mycket att erbjuda av såväl romantiska miljöer och natursköna upplevelser som trendiga hotell, moderna restauranger och charmigt folkliv, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

Rhodos tillhör ögruppen Dodekaneserna, Tolvöarna, och är en av Greklands mest älskade semesteröar. Mångfalden med berg och hav, okända och kända småöar på dagsavstånd, historiska sevärdheter och arkeologiska platser, stadsliv i Rhodos stad och vardagslunk i byarna, ger stora möjligheter till romantiska dater och fina upplevelser. Daterna har planerats och valt ut i samverkan mellan Apollo och Warner Bros för att säkerställa hög kvalitet på programmet och en rättvis och inspirerande bild av allt Rhodos har att erbjuda.

– Tack vare Apollos engagemang och kunskap om Rhodos och Grekland, har vi lyckats fånga unikt vackra miljöer och skapat bra förutsättningar för kärlek för våra bachelors. I år ser vi även fram emot att ta del av Bachelorette som gör efterlängtad comeback i tablån med ännu mer Rhodosinspiration och starka känslor, säger Angelica Wallgren, programchef Warner Bros Sverige.


Bachelor och Bachelorette sänds i höst på Sjuan. Programmen kommer också att finnas tillgängliga på TV4 Play.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum