Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

Provträna den snabbast växande sporten - pickleball!

Dela

Pickleball - en av de snabbast växande sporterna kommer till Sundsvall. Det är Korpen Sundsvall som har tagit initiativet och ordnar provträningar i Nordichallen. Den första chansen är redan idag, tisdag mellan klockan 17 och 20. Men redan nästa tisdag, den 17 november, går det att provträna samma tid.

Korpen samarbetar med Svenska Pickleballförbundet och har tillsammans dragit igång den nya racketsporten på flera platser i Sverige. Pickleball är en racketsport som är en blandning mellan tennis, bordtennis och badminton.

-        Det är en pickleballvåg som sköljer in över landet, säger Gunnar Svalander från Pickleballförbundet. Antalet aktiva växer just nu enormt och det är mycket tack vare underhållningsvärdet och den åldersmässiga tillgängligheten.

Den som kommer till provträningarna behöver inte föranmäla sig och dessutom kommer det att finnas både racketar och bollar.

Ingen föranmälan krävs och vi har både racketar och bollar.

Frågor kan ni ställa till korpen Sundsvall på jorgen.grundstrom@vnidrott.se eller 070-2245574.

Nyckelord

Kontakter

Jörgen Grundström, Korpen Sundsvall
070-224 55 74
jorgen.grundstrom@vnidrott.se

Länkar

Om

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

http://www.korpen.se/
Korpen är ett riksförbund som är uppbyggt av hundratals lokala föreningar. Det är i föreningarna som verksamheten sker. Föreningarna har egna styrelser och fattar beslut om sin egen verksamhet.

Korpen står för glädje, gemenskap och att alla är välkomna! Uppdraget är att se till att människor sportar och har kul tillsammans!

Följ Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum