Patent- och registreringsverket

PRV är Årets employer branding-företag 2018

Dela

Patent- och registreringsverket har utsetts till Årets employer branding-företag 2018. PRV tog emot utmärkelsen igår kväll i samband med Universums Talent Excellence Awards 2018.

- Det här priset känns extra roligt att få för oss som myndighet som tävlar om de absolut vassaste och mest eftertraktade talangerna. Vi jobbar oerhört hårt med employer branding och har under lång tid lyssnat in vad målgruppen, bland andra nyexaminerade ingenjörer, faktiskt är intresserade av, det tror jag är en stor del i vår framgång, säger Gunilla Ström, HR-chef på PRV.


Universums motivering
Med ett gediget varumärke och spännande erbjudande som arbetsgivare, har denna organisation lyckats skapa ett långsiktigt intresse från såväl studenter som young professionals som är väl värt att belysa. Med sin bredd, välutformade program och spännande vinkel har denna organisation stora möjligheter att locka både dagens och morgondagens talanger. Med dessa fina möjligheter är detta en organisation som vi alla kan inspireras av inom employer branding.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Patent- och registreringsverket
Patent- och registreringsverket
Vallhallavägen 136
102 42 Stockholm

08-782 27 00http://www.prv.se

PRV (Patent- och registreringsverket) arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige. Genom att sprida kunskap om immateriella tillgångar och granska och registrera patent, varumärken och design skapar vi förutsättningar för en konkurrenskraftig företags- och forskningsvärld.

Följ Patent- och registreringsverket

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Patent- och registreringsverket

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum