Pressmeddelande Direkt

Rabatterat.se guidar dig till ett billigare köp

Dela

Slipp betala mer än vad du behöver. Planerar du att shoppa loss på nätet så är chansen stor att det finns en rabattkod som kan får ner priset på din order. Hur hittar du dessa eftertraktade rabattkoder?

Så här inför storhelgerna är det aldrig fel att få rabatt eller fri frakt på din onlineshopping. Det är dock inte helt enkelt att själv skaffa sig en överblick på vilka e-butiker som har de bästa erbjudanden och kampanjer. Just av den anledningen finns sajter som Rabatterat.se.

Rabattkoder på nätet 

Rabatterat.se grundades 2008 med syftet att ge så många som möjligt chansen att handla på nätet till mer förmånliga priser. Rabatterat.se listar aktuella rabattkoder, erbjudanden, kampanjkoder, fri frakt i svenska onlinebutiker. Här hittar du med andra ord riktigt bra rabattkoder på nätet.Du kan använda sajten när du vill få en överblick över de bästa erbjudanden så att du slipper betala mer än vad som är nödvändigt. Du kan till exempel använda sajten för att skaffa dig en bra överblick över de bästa erbjudanden inför Black Friday och Cyber Monday. Men också när du vill handla dina julklappar till bra priser eller shoppa loss på mellandagsrean. Att använda sig av tjänsten och ta del av rabatterna är enkelt, helt kostnadsfritt och kräver inget medlemskap.

Billiga flygresor och hotellrabatter

Med en rabattkod från Rabatterat.se kan du få ner priset på ditt köp eller hitta fri frakt.

Du behöver alltså inte göra så mycket själv, utan kan istället låta någon som kan sin sak göra jobbet åt dig. Det är enkelt att navigera och hitta på Rabatterat.se och när du ska finna den butik du önskar handla hos till ett rabatterat pris så kan du söka efter den i sökfältet. Du har också möjlighet att leta rätt på butiken i listan över alla butiker. Om du ännu inte vet vad du ska handla så kan du söka inspiration och se vad som är populärt just nu med sajtens mest populära erbjudanden inom en viss kategori. Vill du boka vintersemestern så kan du få en överblick över de bästa rabatterna på flyg genom att söka efter billiga flygresor i kategorin resor. Behöver du boka ett billigt hotell till resan? Inga problem, du kan hitta rabattkoder även hos Hotels.com och Booking.com.

Rabatterat.se har också en egen avdelning för deras exklusiva rabatter där du finner unika rabattkoder på nätet som de har förhandlat fram med respektive butik. Tack vare ett tätt samarbete med butikerna kan Rabatterat.se erbjuda användare riktigt bra rabattkoder på nätet till hundratals välkända onlinebutiker. Vill du spara pengar så är det därför en god idé att ta vägen via Rabatterat.se för att undersöka efter om det finns någon rabattkod att ta del av innan du genomför ditt köp.

Om oss

Rabatterat.se grundades hösten 2007, då under namnet Fyndbloggen.com. Med 11 års erfarenhet av rabattkoder på nätet så kan de sin sak. Rabatterat.se listar aktuella rabattkoder, kampanjkoder, erbjudanden, fri frakt och mycket mer till i första hand svenska onlinebutiker för att göra din nätshopping till ett lite billigare nöje.

Kontaktperson

Namn: Daniel Stensiö

E-post: daniel@rabatterat.se

Om

Pressmeddelande Direkt
Pressmeddelande Direkt
Gamla Södertäljevägen 4
129 55 Hägersten

010-551 75 00https://pressmeddelandedirekt.se/

Pressmeddelande Direkt hjälper företag att nå ut till Sveriges medier.

Följ Pressmeddelande Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Pressmeddelande Direkt

Nischaktörer ökar konkurrensen inom finansbranschen1.12.2019 09:00:00 CETPressmeddelande

Finansbranschen har utvecklats enormt mycket de senaste årtiondena. Branschen har gått från att vara en tämligen stel struktur för finansiering av företag och bostäder till att bli en bransch som är mycket aktiv och ger flexibla kreditlösningar till konsumenter. Finansmarknaden har nu drag av hur den såg ut på det glada 80-talet och det skrämmer Riksbanken och Finansinspektionen som kommer ihåg fastighetskrisen, kronkrisen och den lågkonjunktur som följde på 90-talet. Men trots ökade regleringar finns det ingenting som nu tyder på någon särskild avmattning när det gäller hushållens lånande. Fintech En helt ny företeelse på marknaden är det som kallas för ”fintech”. Detta är företag som kombinerar teknik med finans. I denna grupp av företag finns det enormt många framgångssagor. Det är företag som utnyttjat modern teknik för skapa en modern finansiell tjänst. Vipbanks.se är ett exempel på ett företag som genom att använda modern teknik kunnat introducera en mycket raffinerad teknik för

EM-fotboll.se lanserar reseguide som hjälper fansen till EM30.11.2019 22:55:25 CETPressmeddelande

Fotbollssajten Em-fotboll.se har sedan starten 2013 växt till en sajt som återkommande följer de svenska fotbollslandslagens deltagande i EM. Bevakningen av herrarnas EM-kval under året som gått har varit en stor succé och nu blickar de fram mot en sommar med ännu mer fotboll. Sveriges avancemang till mästerskapet har skapat stor glädje hos fansen som redan nu letar information om de tolv värdstäderna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum