PR Direkt

Rabatterat.se guidar dig till ett billigare köp

Dela

Slipp betala mer än vad du behöver. Planerar du att shoppa loss på nätet så är chansen stor att det finns en rabattkod som kan får ner priset på din order. Hur hittar du dessa eftertraktade rabattkoder?

Så här inför storhelgerna är det aldrig fel att få rabatt eller fri frakt på din onlineshopping. Det är dock inte helt enkelt att själv skaffa sig en överblick på vilka e-butiker som har de bästa erbjudanden och kampanjer. Just av den anledningen finns sajter som Rabatterat.se.

Rabattkoder på nätet 

Rabatterat.se grundades 2008 med syftet att ge så många som möjligt chansen att handla på nätet till mer förmånliga priser. Rabatterat.se listar aktuella rabattkoder, erbjudanden, kampanjkoder, fri frakt i svenska onlinebutiker. Här hittar du med andra ord riktigt bra rabattkoder på nätet.Du kan använda sajten när du vill få en överblick över de bästa erbjudanden så att du slipper betala mer än vad som är nödvändigt. Du kan till exempel använda sajten för att skaffa dig en bra överblick över de bästa erbjudanden inför Black Friday och Cyber Monday. Men också när du vill handla dina julklappar till bra priser eller shoppa loss på mellandagsrean. Att använda sig av tjänsten och ta del av rabatterna är enkelt, helt kostnadsfritt och kräver inget medlemskap.

Billiga flygresor och hotellrabatter

Med en rabattkod från Rabatterat.se kan du få ner priset på ditt köp eller hitta fri frakt.

Du behöver alltså inte göra så mycket själv, utan kan istället låta någon som kan sin sak göra jobbet åt dig. Det är enkelt att navigera och hitta på Rabatterat.se och när du ska finna den butik du önskar handla hos till ett rabatterat pris så kan du söka efter den i sökfältet. Du har också möjlighet att leta rätt på butiken i listan över alla butiker. Om du ännu inte vet vad du ska handla så kan du söka inspiration och se vad som är populärt just nu med sajtens mest populära erbjudanden inom en viss kategori. Vill du boka vintersemestern så kan du få en överblick över de bästa rabatterna på flyg genom att söka efter billiga flygresor i kategorin resor. Behöver du boka ett billigt hotell till resan? Inga problem, du kan hitta rabattkoder även hos Hotels.com och Booking.com.

Rabatterat.se har också en egen avdelning för deras exklusiva rabatter där du finner unika rabattkoder på nätet som de har förhandlat fram med respektive butik. Tack vare ett tätt samarbete med butikerna kan Rabatterat.se erbjuda användare riktigt bra rabattkoder på nätet till hundratals välkända onlinebutiker. Vill du spara pengar så är det därför en god idé att ta vägen via Rabatterat.se för att undersöka efter om det finns någon rabattkod att ta del av innan du genomför ditt köp.

Om oss

Rabatterat.se grundades hösten 2007, då under namnet Fyndbloggen.com. Med 11 års erfarenhet av rabattkoder på nätet så kan de sin sak. Rabatterat.se listar aktuella rabattkoder, kampanjkoder, erbjudanden, fri frakt och mycket mer till i första hand svenska onlinebutiker för att göra din nätshopping till ett lite billigare nöje.

Kontaktperson

Namn: Daniel Stensiö

E-post: daniel@rabatterat.se

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum