Moderata Ungdomsförbundet

Rapportlansering: När välviljan urartar

Dela

Torsdagen den 8 oktober släpper Hannah Stutzinksy, ordförande för Moderata Studenter i Göteborg, rapporten "När välviljan urartar".

Sverige har länge varit det land i EU som avsatt störst andel av sitt BNI till utvecklingsbistånd. Sverige är dessutom ett av världens största givarländer och ett av få som når upp till FN:s mål att ge 0,7 procent av BNI i bistånd. Samtidigt går det sällan att granska och följa upp vart pengarna hamnar eller vad de ger för resultat. 
 
Rapporten När välviljan urartar - en rapport om svenskt bistånd är skriven av Hannah Stutzinsky, ordförande Moderata Studenter Göteborg. Författaren belyser Sveriges biståndspolitisk samt redogör för vad våra svenska biståndspengar läggs på och vad de snarare borde gå till för att skapa bättre resultat.
 
Rapportsläppet kommer att sändas live på Facebook torsdagen den 8 oktober kl 17:00. I samband med rapportsläppet kommer det ske ett seminarium med en expertpanel på området, även denna livesänds. Efter lanseringen kommer rapporten finnas tillgänglig i sin helhet på Moderata Ungdomsförbundets hemsida. 
 
Mer information kring rapportlanseringen går att hitta i Moderata Ungdomsförbundets evenemang på Facebook. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Moderata Ungdomsförbundet
Moderata Ungdomsförbundet
Blasieholmsgatan 4A
111 48 Stockholm

079-3476113http://www.muf.se

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största och viktigaste politiska ungdomsförbund med 14 000 medlemmar.

Moderata Ungdomsförbundets förbundsordförande heter Matilda Ekeblad. 

Följ Moderata Ungdomsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderata Ungdomsförbundet