Jönköpings kommun

Raymond Paska ny VD för Vätterhem

Dela

Intresset för uppdraget som VD på Vätterhem har visat sig vara stort och efter långt och moget övervägande kan nu Vätterhems styrelse informera om att Raymond Paska, för närvarande tf. VD, tillträder som VD från och med 1 augusti.

Rekryteringen har skett genom rekryteringsbolaget AS&B Executive. I rekryteringsprocessen har Raymond Paska bland annat bedömts vara kommunikativ, ha en starkt drivkraft och god problemlösningsförmåga, något som Vätterhems styrelse bedömer är nyckelförmågor för en VD i ett allmännyttigt bostadsföretag. Raymond har även stor erfarenhet av att jobba med social hållbarhet, vilket är ett viktigt uppdrag för Vätterhem.

”Raymonds personlighet, bakgrund och erfarenhet, tillsammans med Vätterhems mycket kompetenta personal, borgar för en kort startsträcka in i det förändringsarbete som nu ska inledas för att ytterligare stärka Vätterhems strategiska betydelse för kommunkoncernen avseende att främja bostadsförsörjningen i Jönköpings kommun”, säger Andreas Persson, ordförande i Vätterhems styrelse.

”Jag är oerhört glad över att ha fått förtroendet att leda ett så fantastiskt välskött bolag som Vätterhem, med de trognaste hyresgästerna och de mest engagerade medarbetarna och kommer fortsätta förstärka allt det positiva som görs. Samtidigt har jag stor respekt för de utmaningar vi står inför med ökad segregation i några av våra stadsdelar samt även de skenande byggpriserna”, säger Raymond Paska, VD på Vätterhem.

För ytterligare information, kontakta

Andreas Persson, Styrelseordförande Vätterhem
070-831 55 39
andreas.persson1@jonkoping.se

Raymond Paska, VD Vätterhem
070-791 49 56
raymond.paska@vatterhem.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Så fortsätter Jönköpings kommun arbetet kring föroreningarna på Mariebo13.10.2021 14:18:32 CEST | Pressmeddelande

Jönköpings kommun är en av flera myndigheter som arbetar med projektet kring föroreningarna i stadsdelen Mariebo. Kommunen har haft flera möten med de boende i olika former och det finns en gemensam kommunikationsgrupp där tjänstepersoner från kommunen, SGU och Länsstyrelsen ingår. De boende i området får regelbunden information utskickad och många informationsmöten har hållits där de boendes synpunkter i projektet tas tillvara.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum