Bingolotto

Rebecka Karlsson i BingoLotto

Dela

Melodifestivalenaktuella Rebecka Karlsson debuterade redan som åttaåring i tv-programmet Talang och har sedan dess medverkat i en rad tv-produktioner. Nu gästar hon BingoLottos studio den 10 mars.

Svenska sångerskan Rebecka Karlsson föddes år 2000 i Helsingborg och gjorde sin tv-debut som åttaåring i TV4:s Talang, ett program hon även deltog i 2014 vilket resulterade i en semifinalplats. Debutsingeln Ghost Flower släpptes i juli 2014 och var den officiella låten för HBTQ-festivalen Pride Ung i Stockholm. Rebecka var även en av deltagarna i talangrogrammet Idol 2016 där hon tog sig hela vägen till final och slutade på en andraplats, tätt efter Liamo.

Rebecka har även varit med i Melodifestivalen. Redan 2018 körade hon bakom Jessica Andersson, men deltog under våren 2019 med sitt eget bidrag Who I am, vilket tog henne till andra chansen.

Här näst gästar hon BingoLottos studio den 10 mars 2019, kl. 18.00 i TV4. 

I programmet medverkar även Timo Räisänen

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum