Region Norrbotten

Region Norrbotten rekryterar ny IT/MT-direktör

Dela

Daniel Ström blir Region Norrbottens nya IT/MT-direktör. Han kommer närmast från Luleå tekniska universitet där han idag jobbar som IT-chef. Daniel Ström tillträder tjänsten i januari 2023.

Daniel Ström, ny IT/MT-direktör på Region Norrbotten.
Daniel Ström, ny IT/MT-direktör på Region Norrbotten.

Daniel Ström har spenderat merparten av sin karriär inom IT-området i både offentlig och privat sektor. Idag leder han IT-avdelningen på LTU med ansvar för universitetets digitalisering. Daniel har en tidigare bakgrund inom Region Norrbotten som bland annat processutvecklare och har sedan dess haft ett antal olika chefs- och ledaruppdrag med fokus på utveckling och förflyttning. 

Som IT/MT-direktör kommer Daniel Ström både leda arbetet med digitalisering och Region Norrbottens medicinska teknik.

– Jag är mycket nöjd över att vi rekryterat Daniel till regionen. Daniel har både den erfarenhet som behövs inom IT/MT och en omfattande välmeriterad erfarenhet som ledare.

Daniel Ström kommer ursprungligen från Boden och bor idag i Luleå tillsammans med familj.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Daniel Ström, ny IT/MT-direktör på Region Norrbotten.
Daniel Ström, ny IT/MT-direktör på Region Norrbotten.
Ladda ned bild

Om

Region Norrbotten
Region Norrbottenhttps://www.norrbotten.se/

Region Norrbotten arbetar för dem som bor och verkar i Norrbottens län. Vi styrs av invånarna genom allmänna politiska val. Region Norrbotten är länets näst största arbetsgivare. Vi har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården.

Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten.

Följ Region Norrbotten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Norrbotten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum