Apollo

Rekordförsäljning efter förändrade inreseregler och nya rekommendationer.

Dela

Apollo har de senaste dagarna sett en rekordförsäljning av resor utomlands. Förra veckan noterades en rekordförsäljning till bla Kreta, Rhodos och Apollos egna nyöppnade sporthotell Sivota Retreat - powered by Playitas.

Sivota Retreat - powered by Playitas
Sivota Retreat - powered by Playitas

Förra veckan bjöd trots fint väder i stora delar av Sveige på rekordförsäljning av resor. Sedan uppdateringen av rekommendationerna kring inresa förändrades har bokningarna ökat med det dubbla från tidigare rekordnivåer. Det som bokas är primärt resor i sommar till Grekland. 

Det nyligen öppnade sporthotellet Sivota Retreat - powered by Playitas står för en del av ökningen och stort intresse finns kring det nya hotellet. 

- Vi ser att kunderna gärna vill träna på semestern och är därför extra glada att vi hade möjlighet att öppna nya sporthotellet Sivota Retreat i Grekland trots pandemin. Att kunna träna på semestern verkar vara viktigare än någonsin säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo. 

Försäljningen av sommarresor har ökat med det dubbla och bokningarna görs av både äldre och barnfamiljer. Kreta, Rhodos och sporthotellen i Playitasgruppen är bland det som bokas mest hos Apollo. 

Det tidigt lanserade trygghetspaketet "det trygga valet" som gör att öppet köp gäller till 60 dagar innan avresa, att ombokning är möjlig fram till 14 dagar innan avresa samt att ombokning tillåts om någon i ditt resesällskap skulle få covid-19 är mycket uppskattat av kunderna. 

- Vi ser att tryggheten är prioritet och paketresor är mer intressant än någonsin. Vårt erbjudande gällande ombokning och öppet köp är väldigt generösa för att ge mer trygghet och flexibilitet. Glädjande är att Grekland på ett tidigt stadium prioriterade att kunna ta emot turister säkert och de ligger högt gällande andelen fullvaccinerade. Våra kollegor i Grekland är redo att ta emot turister på ett säkert sätt säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo. 

Nyckelord

Bilder

Sivota Retreat - powered by Playitas
Sivota Retreat - powered by Playitas
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum