PR Direkt

Rekordmånad för Expressen Låneguiden

Dela

November blev en rekordmånad för Expressen Låneguiden med fler ansökningar än någonsin tidigare. Att fler börjar låna pengar igen och ökad synlighet hos sökmotorerna är två anledningar till att sajten levererat så fina resultat.

Precis som för så många andra branscher har Expressen Låneguiden påverkats hårt av den pågående pandemin. I takt med att benägenheten att låna pengar gått ned har även intäkterna gjort det. På senare tid har vi dock sett ett lyft vilket resulterade i att november månad blev en rekordmånad för Expressen Låneguiden. Aldrig tidigare har så många låntagare ansökt om lån via vår jämförelsetjänst.

December månad har startat som november slutade, och fortsätter det så finns möjlighet till fina resultat.

Dubblering av ansökta lån den senaste månaden

Antalet ansökta lån via Expressen Låneguiden ökade kraftigt i november, jämfört med oktober månad. Hos många av långivarna kunde vi se en dubblering av antalet ansökningar.

Störst lyft ser vi inom mindre snabblån och kontokrediter. En stor del av dessa är även aktörer som erbjuder så kallade lån utan UC.

Synlighet hos sökmotorerna ligger bakom framgångarna

De ökade intäkterna kan dels förklaras av att hushållens benägenhet att låna pengar börjar komma tillbaka, dels ett hårt jobb som resulterat i ökad synlighet hos sökmotorerna.

De senaste åren har vi arbetat hårt med SEO-arbetet vilket idag gör att Expressen Låneguiden rankar högt på flera av av de tyngsta sökorden inom lånesegmentet.

Vi gör Expressen Låneguiden

Expressen Låneguiden är en jämförelsetjänst inom konsumtionslån, dit du som vill samla lån eller teckna snabblån, lån utan UC mm, kan vända dig för att jämföra erbjudanden från flera av landets ledande aktörer.

Sajten drivs av Speqta AB med målet att hjälpa våra användare fatta kloka lånebeslut. Vi tror att den bästa affären görs när produkten eller tjänsten matchar konsumentens behov.

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Nya riktlinjer påverkar live-pokerturneringar20.1.2022 14:06:23 CET | Pressmeddelande

Pokerfantaster som hoppades på att delta i fysiska pokerturneringar under 2021 har säkert varit besvikna över att Covid-19 satt stopp för dessa aktiviteter. I Sverige har många av de striktare riktlinjerna nu börjat lätta, Casino Cosmopol medelar dock på sin hemsida att de inte kommer återuppta turneringar förens 2022. Några exakta datum har de inte lagt ut men ambitonen verkar vara att satsa helhjärtat från och med januari nästa år.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum