Consid

Rekryteringen i full gång till innovationshub i Halmstad

Dela

Under hösten etablerade sig IT- och kommunikationsföretaget Consid i Halmstad. Rekryteringen är nu i full gång och sex personer har redan anställts. Det blir Halmstadbon Stuart McDougall, välkänd e-handelsspecialist, som ska leda arbetet.

Stuart McDougall
Stuart McDougall

- Vi är glada över att kunna välkomna Stuart till Consid. Jag är övertygad om att han blir en fantastisk ledare för Halmstadskontoret. Hans breda kompetens och erfarenhet av e-handel går i linje med våra ambitioner att göra Halmstad till Sveriges hub för innovation och mobility-lösningar, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

Stuart McDougall kommer senast från Bole Sverige AB där han var vd. Han har även ansvarat för e-handel och digitala affärer på bland annat Cheapy bygghandel och Woody bygghandel.

- Jag har jobbat med e-handel i över 10 år. Erfarenhet och ödmjukhet inför de digitala utmaningarna är en bra förutsättning för framgång, men nyckeln är att alltid ha kunden i fokus. Consid är hands down bäst i landet när det gäller modern digital utveckling kopplad till strategi och innovation, och det är anledningen till att jag tackade ja till jobbet, säger Stuart Mcdougall. 

Förra året omsatte Consid över en miljard kronor och resultatet för det tredje kvartalet 2020 är det starkaste hittills. Företaget är ett av Sveriges snabbast växande och Halmstad är det tjugofjärde kontoret som öppnas i landet.

Rekryteringen är nu i full gång. Consid har redan genomfört ett tjugotal intervjuer och anställt sex personer.

- Det är högt tryck i rekryteringsprocesserna just nu, vi har fått in många ansökningar från såväl duktiga och erfarna utvecklare som UX designers och projektledare. Det finns extremt mycket bra kompetens i Halmstad med omnejd. Halmstads högskola levererar arbetskraft med hög digital kunskap varje år och det, i kombination med tillväxttakten vi har framför oss, gör att framtiden ser mycket ljus ut.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Stuart McDougall
Stuart McDougall
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum