Apollo

Resan mot OS i Peking börjar på Apollos nya sporthotell - Sivota Retreat

Dela

Samtidigt som Sveriges olympier packar för sommarens OS i Tokyo är förberedelserna inför vinterspelen i Peking 2022 redan i full gång. Resan mot Peking börjar 17 maj med träningsläger på Apollos nya sporthotell – Sivota Retreat – Powered by Playitas och ett nyligen förnyat samarbetsavtal mellan Svenska Olympiska Kommittén och Apollo för åren 2021-2022.

Apollo har varit Svenska Olympiska Kommitténs officiella leverantör av träningsläger och camps sedan 2013. På Apollos sporthotell Playitas Resort på den kanariska ön Fuerteventura har många talanger, olympier och landslag genom åren förberett sig inför olympiska spel och säsongsstarter. I maj står Apollo återigen värd för ett olympiskt träningsläger– denna gång på det nya sporthotellet Sivota Retreat – powered by Playitas.

– Som officiell leverantör av träningsläger till SOK är det med stolthet vi slår upp dörrarna till Sivota Retreat, vårt senaste tillskott till Playitaskedjan. Vi har satsat stort på infrastrukturen; med nytt gym, crossfitbox, cykelcenter, spinning, padel- och tennisbanor, pool, vattensport med mera och kan därför erbjuda en sportprodukt av mycket hög kvalitet, säger Daniel Giray - Apollos nordiska sportchef.

Vinterspelen i Peking invigs den 4 februari 2022 men redan den 23 juli tänds den olympiska elden i Tokyo. Under året har många av de elitidrottare som finns med i SOK:s stödprogram Topp och Talang förberett sig för sommarspelen på flaggskeppet Playitas på Fuerteventura.

– Det har varit viktigt för OS-truppens förberedelser inför spelen i Tokyo att vi har kunnat genomföra flera träningsläger under vintern i inspirerande och trygga miljöer. Många av atleterna som deltar i OS i sommar har uppskattat att komma till Apollos fantastiska anläggning Playitas. Nu ser vi fram emot att åka till Apollos nya hotell i Sivota och genomföra en riktigt bra Olympic Training Camp, säger Peter Reinebo, verksamhetschef för Sveriges Olympiska Kommitté.

Sivota Retreat ligger på det grekiska fastlandet i Epirusregionen och passar lika bra för ishockeylag som ska bedriva försäsongsträning som för aktiva semesteridrottare. Närheten till höga berg, hav, djupa raviner och vägar med begränsad trafik, ger stora möjligheter till förstklassig träning både på hotellområdet och i omgivningarna. Utöver Sivota Retreat - Powered by Playitas, öppnar i juni ytterligare ett olympiskt träningshotell i Playitaskedjan, Porto Myrina – Powered by Playitas, på ön Limnos i Egeiska havet. Olympic Camp i Sivota pågår 17-24 maj.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum