Resia AB

Resia bästa resesajten

Dela

Resia vinner pris som Sveriges bästa resesajt. Det är svenska folket som får betygsätta sajterna i reseindustrin i en undersökning som genomförs av analysföretaget Nordic Bench. I år röstades Resia fram som vinnare, där tydlig information om pris och innehåll, inga överraskande tillägg och användarvänlighet är det som utmärker en bra bokningssajt enligt svenskarna.

- Att svenskarna väljer Resia som bästa bokningssajt är fantastiskt roligt, och ett kvitto på att vårt fokus på en bra kundupplevelse har gett resultat. För de flesta av oss är semesterdagarna de viktigaste dagarna på året, och därför är kundmötet så mycket mer än bara en ren bokning. Det är ett förtroende vi får från våra kunder, säger Lisa Bruzelius, Chief Commercial Officer på Resia Semester.

 Kundupplevelsen i fokus
För drygt ett år sedan lanserade Resia en uppdaterad sajt med fokus på att förbättra kundupplevelsen. Nu under 2019 utvecklas sajten ytterligare, där en ny bokningsmotor ska förbättra användarvänligheten. Konkurrensen i resebranschen är hård, där allt från stora globala aktörer till lokala uppstickare är med och tävlar om att vinna pengarna i den svenska semesterplånboken. Och oavsett om kunden är helt digital eller vill ha personlig service så börjar resan på nätet. 

- Svenskarna är både mer digitala och mer beresta än de flesta andra i världen. Så det är klart att förväntningarna på oss som reseföretag är höga. Vi jobbar med att kunna ge kunden en riktigt bra upplevelse och hög tillgänglighet, oavsett var vi möts. Vi tror starkt på kombinationen av en bra sajt och att du kan få personlig service av en person som är specialist på resor. Vi finns där. Det är vår styrka, inte minst när något går fel, säger Lisa Bruzelius.

Mest bokat på resia.se just nu*

1. London

2. Prag

3. Rom

4. Paris

5. Bali

6. Nice

7. Istanbul

8. Alicante

9.Sydney

10.Lissabon

*Bokningar från 1 april till och med 11 april 2019

För mer information, kontakta gärna:

Lisa Karlsson Bruzelius, CCO, Resia Semester, Resfeber och Box Office

Tfn: 070-992 45 61 eller e-post: lisa.bruzelius@resia.se

Nyckelord

Kontakter

Lina EklundPR-specialist - PR och extern kommunikation

Det är mig du kontaktar i första hand då jag är den som är presskommunikatör på Resia. Jag jobbar främst med våra semesterresor men svarar på alla frågor.

070-2884975lina.eklund@resia.se

Bilder

Länkar

Om

Resia AB
Resia ABResia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser – vi gör skillnad tack vare våra 400 specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är tillgängliga såväl online som via telefon och i butik. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins, Cruise Market, Rejsefeber, Reisefeber, Ticket Service, ARTE Udland och Hyttespecialisten. Huvudsätet finns i Göteborg. År 2017 omsatte vi 3,5 miljarder kronor. 

Följ Resia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Resia AB

Spännande nykomlingar bland svenskarnas vinterfavoriter3.9.2019 06:30:00 CESTPressmeddelande

Augusti är förbi och med den även sommarvärmen. Många svenskar längtar tillbaka till värmen och ser därför till att solsäkra vinterns semester redan nu. Bland vinterns resmål syns ökningar till bland annat Bangkok (+16 %), Sydney (+12 %) och Denpasar (+58 %). Bland charterresmålen är det störst ökningar till spännande resmål utanför topp tio som bland annat Goa (+200 %) och Banjul (+10 %). Även Larnaca ökar i popularitet bland svenskarna (+39 %).

Höstlovets absolut bästa resmål20.8.2019 06:30:00 CESTPressmeddelande

Hösten närmar sig och bokningarna till höstlovet är redan i full gång. Höstlovet är ett av få lov där i stort sett alla barn i landet är lediga samtidigt. Därför är konkurrensen stor om resor till sol och äventyr. Precis som under sommaren är Europas storstäder väldigt eftertraktade med stora ökningar till bland annat Rom (+135 %) jämfört med samma period förra året. Efter en sommar där USA backade rejält är de nu tillbaka med såväl Miami som New York högt upp på topplistan.

Höstens mest populära resmål12.8.2019 06:30:00 CESTPressmeddelande

När sommaren går mot sitt slut och vardagen kommer ikapp svenskarna är det många som redan drömmer sig bort till solvarma stränder och salta dopp. En stor del av befolkningen upplever dock att hösten är en svår period att hitta bra resmål på då det börjar svalna i Europa och man behöver resa längre bort för att få riktigt varma temperaturer. Så vart åker man? Efter en sommar där USA backade rejält är de nu tillbaka med såväl Miami som New York och Orlando på topplistan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum