Resia AB

Resia fortsätter växa inom kongress

Dela

Resia fortsätter att ta marknadsandelar inom segmentet kongress. Sedan satsningen inom området påbörjades för fyra år sedan har Resia dubblat omsättningen varje år inom segmentet. Nu förstärks teamet ytterligare med tre nya projektledare med bred erfarenhet inom kongress.

-Vi är nu inne på vårt fjärde år som kongressbyrå, och växer med stormsteg. Det är fantastiskt att vi redan nu har kommit så här långt trots att vi precis har börjat vår resa. Vi är glada över att ha rekryterat flera nya erfarna kollegor med lång kongresserfarenhet, säger Ulla Conti, kongresschef på Resia.

Resia har förstärkt kompetensen ytterligare inom kongressteamet, som i grunden bestått av Ulla Conti och Petra Ehnwall, vardera med mer än 25 år inom kongress bl.a. från organisationer som Congrex, Akademikonferens och Stockholm Convention Bureau.

I slutet av förra året tillkom Ulrica Edström som länge arbetat som projektledare för nationella och internationella kongresser och events. Till teamet har också Johanna Thyseliusrekryterats. Johanna har över 10 års erfarenhet, bland annat som projektledare för Akademikonferens med Uppsala universitet, Sveriges lantbruksuniversitet samt Karolinska Institutet som uppdragsgivare. I Göteborg har Resia sedan november anställt Tania Börjessonsom närmast kommer från MCI där hon arbetat med stora internationella kongresser främst inom Göteborgsområdet.

Resia är partner i 11 Convention Bureaus i Sverige, vilket är fler än någon annan aktör i Sverige.

- En av våra framgångsfaktorer är den lokala närheten till våra uppdragsgivare och partners i kombination med kompetens och lång erfarenhet inom kongressbranschen, säger Ulla Conti.

För mer information, kontakta gärna:
Ulla Conti, Kongresschef Resia
Tfn: 0733-423337 eller e-post: ulla.conti@resia.se

Kontakter

Lina EklundPR-specialist - PR och extern kommunikation

Det är mig du kontaktar i första hand då jag är den som är presskommunikatör på Resia. Jag jobbar främst med våra semesterresor men svarar på alla frågor.

070-2884975

Bilder

Om

Resia AB
Resia ABResia AB etablerades 1974 och har idag 46 resebyråer i Sverige och onlineförsäljning  i Skandinavien. Med drygt 30 procent av totalmarknaden av resebyråförsålda charter- och paketresor är Resia en av Sveriges största resebyråkedjor. Verksamhet omfattar både semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår dotterbolagen Resia AB och Bengt-Martins AB samt varumärkena Resfeber, Box Office, Cruise Market och Hyttespecialisten. Resia Travel Group omsätter cirka fyra miljarder kronor och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. 

Följ Resia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Resia AB

Saturday satori – trenden som ger dig ett mer balanserat liv25.9.2018 06:30Pressmeddelande

Satori är ett begrepp inom zenbuddismen och är det japanska ordet för upplysning vilket är nära besläktat med ordet för insikt. Det beskriver ett tillstånd när man är nöjd och där man slutat jaga efter status och materiella ting. Istället fokuserar man på sådant som kan ge balans och njutning. Den här trenden passar därför perfekt med resor - oavsett om det är en resa där man förflyttar sig rent fysiskt eller en inre resa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum