Resia Travel Group

Resia Travel Group förflyttar sig närmare kunden

Dela

Resia Travel Group anpassar löpande verksamheten efter rådande förutsättningar för att säkerställa en hållbar affär och en förflyttning mot en mer digital position.

Precis som övriga i branschen upplever Resia Travel Group en tuffare marknad och förändrade kundbeteenden vilket intensifierar förändringsarbetet.

Som en del av Resia Travel Groups transformationsprogram gör man nu anpassningar av bemanningen såväl ute i landet som på huvudkontoret i Göteborg. Målbilden som är kommunicerad till medarbetarna är 30 miljoner i totala effektiviseringar.

Omställningen innebär bland annat att Resia Travel Group slår ihop ett fåtal av sina företagskontor för att säkerställa en större tillgänglighet för kunden. Även schemaläggningen justeras i butikerna för att bättre möta kundflödena. Dessa justeringar gäller även för bemanningen på huvudkontoret.

För mer information kontakta gärna:

Bo Jakobsson, Försäljnings- och inköpsdirektör på Resia Travel Group. 

Tfn: 0706-53 60 15 eller e-post: bo.jakobsson@resia.se 

Kontakter

Bo JakobssonFörsäljnings- och inköpsdirektör

Övergripande ansvarig för den externa kommunikationen inom Resia Travel Group. Kontakta mig när det gäller koncernfrågor, kriskommunikation och hållbarhet.

+ 46 70-653 60 15bo.jakobsson@resia.se

Bilder

Om

Resia Travel Group
Resia Travel Group
Box 1114
405 23 Göteborg

+46 31-63 60 00http://www.resiatravelgroup.se

Följ Resia Travel Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Resia Travel Group

Karin Liberg ny CIO på Resia Travel Group4.7.2019 07:30:00 CESTPressmeddelande

Resia Travel Group stärker upp ytterligare digitalt och rekryterar Karin Liberg som ny CIO. Karin har en gedigen erfarenhet av IT och affärsutveckling inom retail. Hon kommer nu till Resia Travel Group från Kapp-Ahl, där hon sedan 2005 har bidragit till företagets digitala transformation i flera olika roller, senast som Head of Business Office. Karin tar plats i Resia Travel Groups koncernledning och kommer att spela en viktig roll i Resias pågående förflyttning mot positionen som digital resebyrå med personlig service.

Resia Travel Group klimatkompenserar verksamheten14.6.2019 16:42:14 CESTPressmeddelande

Under den senaste månaden har över 430 svenska företag deltagit i Breakit Impact Challenge, en utmaning som uppmuntrar till ett mer klimatsmart företagande. Uppdragen har handlat om allt från att se över resvanor, energiförbrukning och leverantörer, till att säkerställa en mer hållbar arbetsplats, spetsa affärsmodellen och klimatkompensera verksamheten. Allt på 30 dagar. Resia Travel Group var ett av de företag som klarade hela utmaningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum