Resia Travel Group

Resia Travel Group satsar på kundupplevelse genom varumärket Resia

Dela

Resia Travel Group har sedan 2013 bearbetat konsumentmarknaden genom två varumärken digitalt. Inom konsumentsegmentet kommer koncernen framöver ytterligare att förstärka tillgängligheten och valmöjligheten kring personlig service för kund genom att satsa på varumärket Resia.

Resfeber stängs för nyförsäljning för konsumenter och kunderna kommer istället att tas om hand inom ramen för Resia. Varumärket Resfeber kommer framöver helt att fokusera på företagsmarknaden där man idag är ledande inom segmentet Grupp- & Konferensresor.

Ökad kundupplevelse
Resia Travel Group väljer att satsa på varumärket Resia på konsumentmarknaden för att säkra en fortsatt utveckling mot en ökad kundupplevelse med ledord som tillgänglighet och valmöjlighet kring personlig service i fokus. 

– Vi ser att det är av yttersta vikt att säkra trygghet och upplevelse för kunden på marknaden och tar nu därför nästa steg i vår kvalitetssäkring och förflyttning genom att satsa ytterligare på varumärket Resia. Det finns en styrka i varumärket Resia som ger oss möjligheten att komplettera det digitala mötet med tillgänglig personlig service för de kunder som efterfrågar det, säger Lisa Karlsson Bruzelius, Chief Commercial Officer på Resia Travel Group.

Sedan 2013 har Resia Travel Group bearbetat konsumentmarknaden digitalt genom två varumärken; Resia och Resfeber. Resfeber startades 1998 och var en av Sveriges första digitala resebyråer. Verksamheten förvärvades av Resia Travel Group år 2012 som ett viktigt led i koncernens digitalisering.

– Tidigare i år kunde vi gå ut med det glädjande beskedet att resia.se hade vunnit pris som Sveriges bästa resesajt i en undersökning där svenska folket gör sin röst hörd. Utmärkelsen var ett kvitto på att vårt arbete för en ökad kundupplevelse ger resultat, säger Lisa Karlsson Bruzelius, Chief Commercial Officer på Resia Travel Group.

Resfeber stängs för nyförsäljning för konsumenter och kunderna kommer istället att tas om hand inom ramen för Resia. Varumärket Resfeber kommer framöver helt att fokusera på företagsmarknaden där man idag är ledande inom segmentet Grupp- & Konferensresor.

För mer information kontakta gärna:

Lisa Karlsson Bruzelius, Chief Commercial Officer Konsument på Resia Travel Group

Tfn: 070-992 45 61 eller e-post: lisa.bruzelius@resia.se

Jeanette Persson, Chief Commercial Officer Företag på Resia Travel Group

Tfn: 070-556 05 23 eller e-post: jeanette.persson@resia

Bilder

Länkar

Om

Resia Travel Group
Resia Travel Group
Box 1114
405 23 Göteborg

+46 31-63 60 00http://www.resiatravelgroup.se

Följ Resia Travel Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Resia Travel Group

Karin Liberg ny CIO på Resia Travel Group4.7.2019 07:30:00 CESTPressmeddelande

Resia Travel Group stärker upp ytterligare digitalt och rekryterar Karin Liberg som ny CIO. Karin har en gedigen erfarenhet av IT och affärsutveckling inom retail. Hon kommer nu till Resia Travel Group från Kapp-Ahl, där hon sedan 2005 har bidragit till företagets digitala transformation i flera olika roller, senast som Head of Business Office. Karin tar plats i Resia Travel Groups koncernledning och kommer att spela en viktig roll i Resias pågående förflyttning mot positionen som digital resebyrå med personlig service.

Resia Travel Group klimatkompenserar verksamheten14.6.2019 16:42:14 CESTPressmeddelande

Under den senaste månaden har över 430 svenska företag deltagit i Breakit Impact Challenge, en utmaning som uppmuntrar till ett mer klimatsmart företagande. Uppdragen har handlat om allt från att se över resvanor, energiförbrukning och leverantörer, till att säkerställa en mer hållbar arbetsplats, spetsa affärsmodellen och klimatkompensera verksamheten. Allt på 30 dagar. Resia Travel Group var ett av de företag som klarade hela utmaningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum