Resia AB

Resia vinner pris som Sveriges bästa affärsresebyrå – för åttonde gången

Dela

Resia AB vinner återigen det prestigefyllda priset ”Sveriges bästa affärsresebyrå”. Det är cirka 2 600 beslutsfattare och affärsresenärer som har gett Resia bäst betyg i den årliga undersökningen Business Travel Awards – Customer’s Choice. Resia, som får utmärkelsen för åttonde gången, tog emot priset på Globen i Stockholm under onsdagskvällen.

– Vi är oerhört glada och stolta. Det är våra kunder som har betygsatt oss och det är otroligt hedrande. Att vi får ta emot priset för åttonde gången är ett tydligt kvitto på att vi har lyckats med vår satsning på service, hög tillgänglighet och branschens mest kompetenta personal, säger Karin Wadmark, produktchef för affärsresor på Resia AB.

Business Travel Awards – Customer’s Choice är den enda oberoende undersökningen av reseleverantörer i Norden. ”Bästa affärsresebyrå” är en av tävlingskategorierna, som Resia nu vinner för åttonde gången.

– Hatten av för ännu en välförtjänt förstaplats. Konkurrensen i år har varit stenhård, men Resia har tagit en stor plats i resebranschen. Företaget är ledande när det gäller service och kunskap med fokus på att leverera de bästa reselösningarna för sina kunder, säger Jan Ogner, vd på Resegeometri Nordic AB, som delar ut priset Business Travel Award tillsammans med SBTA.

Kundernas motivering:

  • Kunderna ser Resia som en trygg och pålitlig leverantör av affärsresetjänster.
  • Kunderna ser ett värde för pengarna där Resia har en förmåga att sänka de totala resekostnaderna.
  • Resia bidrar till ett enkelt och smidigt resande.


    För mer information, kontakta gärna: 

    Bo Jakobsson, försäljningsdirektör Resia AB, tfn: 070-653 60 15, e-post: bo.jakobsson@resia.se
    Karin Wadmark, produktchef för affärsresor på Resia AB, tfn: 0705-34 46 47, e-post: karin.wadmark@resia.se

Kontakter

Lina EklundPR-specialist - PR och extern kommunikation

Det är mig du kontaktar i första hand då jag är den som är presskommunikatör på Resia. Jag jobbar främst med våra semesterresor men svarar på alla frågor.

070-2884975

Bilder

Om

Resia AB
Resia ABResia AB etablerades 1974 och har idag 46 resebyråer i Sverige och onlineförsäljning  i Skandinavien. Med drygt 30 procent av totalmarknaden av resebyråförsålda charter- och paketresor är Resia en av Sveriges största resebyråkedjor. Verksamhet omfattar både semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår dotterbolagen Resia AB och Bengt-Martins AB samt varumärkena Resfeber, Box Office, Cruise Market och Hyttespecialisten. Resia Travel Group omsätter cirka fyra miljarder kronor och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. 

Följ Resia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Resia AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum