Resia AB

Resia vinner storslam i ”Business Travel Awards”

Dela

Resia är återigen korad till ”Sveriges bästa affärsresebyrå” i den årliga undersökningen Business Travel Awards – Customer’s Choice. För första gången vinner man också priset ”Bästa Travel Management Company”. – Det känns helt fantastiskt. Att vi har vunnit pris i båda kategorierna visar att våra kunder uppskattar oss som en helhetstäckande partner för alla reserelaterade frågor inom företaget. Vi försöker alltid vara nära våra kunder i deras vardag och vara ett stöd och en partner i deras verksamhet, säger Karin Wadmark, produktchef för Resia Affärsresor som även är etablerade i Danmark och Norge.

Business Travel Awards – Customer's Choice 2017
Business Travel Awards – Customer's Choice 2017

Det är beslutsfattare och affärsresenärer i Sverige som har gett Resia bäst betyg i undersökningen Business Travel Awards – Customer’s Choice. Det är den enda oberoende undersökningen av reseleverantörer i Norden. ”Bästa affärsresebyrå” är en av tävlingskategorierna, som Resia nu vinner för nionde gången. Utmärkelsen ”Bästa Travel Management Company” får Resia för första gången.

– Vi blir lika stolta varje gång vi får bäst betyg och att vi nu toppar ytterligare en kategori gör oss extra glada. Men vi är inte nöjda utan vill fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder. Under året har vi till exempel etablerat oss i Norge och Danmark. Vi har också tagit fram nya tjänster för att hjälpa företag till ett mer hållbart och tryggt resande, säger Karin Wadmark.

Det är kunskapsföretaget Resegeometri Nordic AB som delar ut priset Business Travel Award tillsammans med det oberoende nätverket SBTA (Swedish Business Travel Association). I fjol firade utmärkelsen 10-års jubileum.

– Det är bara att gratulera Resia till två fina förstaplatser. Vi har korat vinnare i elva år och det finns en anledning till att Resia har fått ta emot pris hela nio gånger. Vad jag förstår gör Resia stora ansträngningar för att ge den bästa servicen och kunskapen till sina kunder samt att man har en fördel med sin lokala förankring. Det är otroligt starkt av Resia att de lyckas ha lika nöjda kunder år efter år, säger Jan Ogner, vd på Resegeometri Nordic AB.

För mer information, kontakta gärna:
Jeanette Persson, försäljningschef på Resia, tfn: 0705-56 05 23, e-post: jeanette.persson@resia.se
Karin Wadmark, produktchef för Resia Företag, tfn: 0705-34 46 47, e-post: karin.wadmark@resia.se

Kontakter

Lina EklundPR-specialist - PR och extern kommunikation

Det är mig du kontaktar i första hand då jag är den som är presskommunikatör på Resia. Jag jobbar främst med våra semesterresor men svarar på alla frågor.

070-2884975

Bilder

Business Travel Awards – Customer's Choice 2017
Business Travel Awards – Customer's Choice 2017
Ladda ned bild

Om

Resia AB
Resia ABResia AB etablerades 1974 och har idag 46 resebyråer i Sverige och onlineförsäljning  i Skandinavien. Med drygt 30 procent av totalmarknaden av resebyråförsålda charter- och paketresor är Resia en av Sveriges största resebyråkedjor. Verksamhet omfattar både semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår dotterbolagen Resia AB och Bengt-Martins AB samt varumärkena Resfeber, Box Office, Cruise Market och Hyttespecialisten. Resia Travel Group omsätter cirka fyra miljarder kronor och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. 

Följ Resia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Resia AB

Saturday satori – trenden som ger dig ett mer balanserat liv25.9.2018 06:30Pressmeddelande

Satori är ett begrepp inom zenbuddismen och är det japanska ordet för upplysning vilket är nära besläktat med ordet för insikt. Det beskriver ett tillstånd när man är nöjd och där man slutat jaga efter status och materiella ting. Istället fokuserar man på sådant som kan ge balans och njutning. Den här trenden passar därför perfekt med resor - oavsett om det är en resa där man förflyttar sig rent fysiskt eller en inre resa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum