Retriever

Retriever expanderar verksamheten till Finland

Dela

Retriever fullbordar sin nordiska närvaro genom att starta upp verksamhet i Finland. Med en stark ställning i de Skandinaviska länderna tar de sina närmare 20 års erfarenhet in på den finska marknaden genom det nya företaget Retriever Suomi Oy. Det nya företaget är ett joint venture tillsammans med STT, Finlands nationella nyhetsbyrå.

Detta gör Retriever till den enda nordiska verksamheten som kan erbjuda en komplett nordisk digital lösning till deras kunder. Retriever Suomi kommer att leverera medieinsikt till den finska marknaden genom Retrievers digitala plattform och medieanalysavdelning. Detta öppnar också upp möjligheten för enhetlig finsk mediebevakning, research och analys för Retrievers kunder i Sverige, Norge och Danmark.

-  Vårt mål är att erbjuda en mer effektiv och heltäckande produkt inom mediebevakning och analys på den finska marknaden än vad som finns i dag. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder en enhetlig nordisk produkt med tillgång till en gemensam portal för hela den nordiska regionen, säger Robert Söderling, VD för Retrievergruppen.

-   Retriever har mycket att erbjuda den finska marknaden. Jag ser verkligen fram emot att gå samman med Retrieverteamet och över möjligheterna detta skapar för både finska och nordiska kunder, säger Mika Roman, VD för Retriever Suomi.

Retriever Suomi Oy kommer att påbörja sin verksamhet den 1 november 2016.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Retriever
Retriever
Birger Jarlsgatan 6B
114 34 Stockholm

08-546 121 00http://www.retriever.se

Om Retriever

Medieanalysföretaget Retriever är ledande i Norden inom mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och företagsinformation. Retriever bevakar och analyserar information i sociala medier, webb, tidningar, magasin, radio och tv. Retriever ägs av TT Nyhetsbyrån och norska nyhetsbyrån NTB.

Om STT

Den finska nyhetsbyrån STT är Finlands ledande nyhets- och bildbyrå. STT förmedlar också kommunikationstjänster så som pressmeddelandeutskick till kommunikations- och PR-proffs.

Följ Retriever

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Retriever

Partierna nästan knäpptysta efter valet29.9.2018 12:02Pressmeddelande

Den senaste månaden har riksdagsvalet och politiska utspel dominerat den svenska medierapporteringen. Sedan den 23 augusti i år har nära 84 000 artiklar publicerats om valet och riksdagspartierna. Två veckor efter valet har det mediala intresset till och med ökat något, jämfört med två veckor före valet. Men efter valnatten har det varit tyst från partiernas håll. I deras sociala kanaler har den egna aktiviteten sjunkit med över 90 procent.

Ny utvecklingschef på Retriever2.2.2018 13:41Pressmeddelande

Retriever har utsett Claes Lyth Walsø till utvecklingschef/CIO på Retriever Group. Han kommer ansvara för koncernens utvecklingsenhet, som består av flera avdelningar inom drift och utveckling. Walsø kommer även att utveckla Retrievers nuvarande lösningar och applikationer samt förbättra företagets innovationsprocesser. - Jag är väldigt glad över att få nya utmaningar i ett så spännande företag. Med den mängden data och insikter som Retriever besitter tror jag på många bra möjligheter framöver. Jag ser fram emot att vidareutveckla och skapa nya tjänster för våra kunder, säger Claes Lyth Walsø. Walsø kommer senast från Telenor Norge där han hade tjänsten som Head of CLM Data & Capabilities, och där han även haft andra tjänster i samma koncern. Han har två magisterexamina – en i kommunikationsteknik och en i ledarskap, och blev i fjol korad till en av årets ledarskapstalanger av E24. - Vi är väldigt nöjda med att Claes har valt att tacka ja till denna tjänst hos oss. Det är en nyckelposi

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum