Bookmark Förlag

Revolutionerande kunskap om hudvård

Dela

Nu släpps HUDBIBELN, den första kompletta guiden till vår hud och hur vi bäst tar hand om den. I HUDBIBELN utmanas marknadens syn på hudvård och vi får lära oss grunderna om vår hud. Vad är sanning och myt? Johanna Gillbro lotsar oss genom skönhetsdjungeln och förklarar vad som faktiskt fungerar och varför många produkter inte håller vad de lovar.

Johanna Gillbro är doktor inom experimentell dermatologi och har mer än femton års erfarenhet inom hudvårdsbranschen. Hennes forskning är prisbelönad och hon är en av de mest citerade skribenterna inom cosmetic science. I Hudbibeln delar hon med sig av sin kunskap om kroppens största organ och hjälper oss att förstå huden som en helhet.

”Det är viktigt att se huden från ett helhetsperspektiv”, säger Johanna Gillbro. ”Ett enormt fokus ligger idag på hudvårdsprodukter och det ser vi inte minst på hur mycket pengar som spenderas på dem. Det gäller verkligen att se sin hudvårdsrutin som en helhet där även livsstil, kost och inte minst ett stöttande av hudens bakterieflora spelar roll in. Vi har allt att vinna på att lära oss mer.

Aldrig förr har vi investerat så mycket tid och pengar i vår hudvård, men vi vet fortfarande förvånansvärt lite om vår hud och vad vi smetar på den. I en omvärld med många riktlinjer och kurer är Hudbibeln den perfekta guiden till vår hud och hur vi bäst tar hand om den.

”Hudvård är något som engagerar många. Hudbibeln är fantastisk på så sätt att den lär oss om vår hud ur flera aspekter. Med Hudbibeln hjälper Johanna Gillbro den vanlige konsumenten att se nyktert på hudvårdsprodukter genom att förstå vad ens egen hud behöver och vad som fungerar”, säger Ebba Barrett Bandh, förläggare på Bookmark förlag.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Revolutionerande nystart 2020 med tre boknyheter!18.12.2019 15:53:40 CETPressmeddelande

Det nya året närmar sig med stormsteg och därmed ett nytt årtionde! Med varje nytt år så får man en känsla av nystart och en chans att ta tag i livet, men när är det bättre att faktiskt upprätthålla det än med ett nytt årtioende? I samband med det nya årtiondet presenterar Bookmark Förlag tre nya böcker som verkligen hjälper dig på traven att nå dit just du önska med dina nyårslöften och din nystart!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum