Bingolotto

Rigmor Gustafsson i BingoLotto!

Dela

I BingoLotto på söndag gästar jazzsångerskan Rigmor Gustafssons BingoLotto. Husbandet leds av Rickard Åström och programledare är Rickard Olsson.

Foto:Thron Ullberg
Foto:Thron Ullberg

Rigmor Gustafsson

Rigmor Gustafsson är en prisbelönt jazzsångerska som förutom tre guldskivor har fått en Grammis för bästa svenska jazzskiva, hon har tilldelats Kungliga Musikaliska Akademiens Jazzpris, fått Thore Ehrling Stipendiet och har dessutom fått den kungliga medaljen Litteris et Artibus. 

Under 2018 tog Rigmor även emot den prestigefyllda utmärkelsen Guldkatten, ett hederspris till en jazzig svensk artist, musiker eller kompositör som under en längre tid fyllt publikens hjärtan med musikaliska upplevelser.

Senast Rigmor Gustafsson släppte ny musik var 2014 med albumet ”When You Make Me Smile” och redan då fick hon inspiration till att påbörja nästa projekt. Albumet ”Come Home” släpps den 22 februari och består av nyskriven musik av Rigmor med texter av bl.a. Andreas Mattson, Anders Lundin och Lina Nyberg samt några tolkningar av Kate Bush, Joni Mitchell och Tanita Tikaram.

Husbandet leds den här veckan av duktige Rickard Åström och BingoLottos programledare är som vanligt Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 24 februari kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto:Thron Ullberg
Foto:Thron Ullberg
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström i BingoLotto28.1.2020 08:00:00 CETPressmeddelande

I lite drygt 30 år har den omåttligt begåvade och mångfacetterade Maria Lundqvist berört, framkallat skratt och gråt och inte minst förärat oss med sin oerhörda värme – i fler sammanhang än man kan tänka sig! I skrivande stund är hon, tillsammans med sambon, sångaren och musikalartisten Kristoffer Hellström, aktuell med den tokhyllande showen ”Om att våga flyga”. Den 2 februari, kl. 18.00 i TV4, gästar de BingoLotto!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum