Försäkringskassan

Robert Andersson ny presschef på Försäkringskassan

Dela

Robert Andersson har utsetts till ny presschef på Försäkringskassan. Han tillträder tjänsten inom kort.

Robert Andersson är i dag enhetschef på polisens kommunikationsavdelning. Han arbetade dessförinnan som ekonomijournalist och var under några år chef för ekonomigruppen på TV 4 innan han blev kommunikatör med pressansvar på Riksgälden.

- Jag är mycket glad över att Robert Andersson kommer till Försäkringskassan. Han blir chef för ett dedikerat team pressekreterare och skribenter, och kommer att ingå i kommunikationsavdelningens ledningsgrupp, säger kommunikationsdirektör Helena Östman.


Kontakt: Försäkringskassans presstjänst: 010-116 98 88

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

Generaldirektör Ann-Marie Begler lämnar Försäkringskassan27.4.2018 13:32Pressmeddelande

Regeringen har idag meddelat att generaldirektör Ann-Marie Begler får lämna Försäkringskassan i förtid. ”När jag tillträdde i september 2015 fick jag ett mycket tydligt uppdrag från regeringen. För att på bästa sätt utföra det uppdraget valde jag att fokusera på stärkt rättssäkerhet, service och effektivitet. Jag är stolt över vad jag har åstadkommit, framför allt när det gäller rättssäkerheten, på denna korta tid. Men jag hade naturligtvis sett fram emot att slutföra arbetet under den tid som mitt förordnande avsåg, det vill säga till 2021. Det har varit en spännande tid, jag har under dessa år besökt medarbetare över hela landet en dag i veckan, och jag är imponerad av den kompetens, ansvarskänsla och plikttrogenhet som finns i denna stora myndighet.” Till tf generaldirektör har Maria Hemström-Hemmingsson utsetts. Hon tillträder den 1 maj. För mer information, kontakta Försäkringskassans presstjänst: 010-1169888.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum