Bingolotto

Robert Wells skivaktuell i BingoLotto

Dela
Robert Wells är tillbaka efter en tur till legendariska legendariska Sun Studio.
 

Ingvar Oldsberg bjuder in till sällskapsspel under söndagskvällen med spänning, underhållning, gäster och artister. Robert Wells är tillbaka efter en tur till legendariska legendariska Sun Studio. Robert både leder husbandet och uppträder med nya skivan Sun Studio Sessions.

Vi är vana vid att pianoguden Robert Wells leder husbandet emellan varven men på söndag kommer han att än mer utrymme. Robert är aktuell med sin nya platta Sun Studio Sessions som är inspelad i USA i den legendariska Sun Studios. Samma legendariska studio där Elvis Presley spelade in sin första skiva. Sun Studios öppnades i Memphis, Tennessee, den 3 januari 1950 i samma byggnad som Sun Records.

Husbandet leds av Robert Wells och programledare är som vanligt Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 10 september kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
Bingolotto



Om Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

John Lundvik i BingoLotto15.1.2019 11:43Pressmeddelande

På söndag bjuder programledare Rickard Olsson in artisten och låtskrivaren John Lundvik till BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund. Artisten, sångaren och låtskrivaren John Lundvik fick han sitt stora genombrott 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva "When You Tell The World You're Mine". Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen. John är aktuell med bidraget Too late for love i Melodifestivalen 2019. Rickard Olsson är kvällens programledare och BingoLottos husband leds av Mattias Bylund. BingoLotto – Söndag 20 januari kl. 18 i TV4.

Succé för BingoLottos Uppesittarkväll 23 december 201823.12.2018 20:03Pressmeddelande

Bästa Uppesittaren sedan år 2000 och tredje bästa någonsin. BingoLottos Uppesittarkväll gav mer än 52 miljoner kronor till svenskt föreningsliv så att barn, unga och alla andra kan få vara en del av en meningsfylld fritid och få känna gemenskap och trygghet! Och detta på en enda kväll. Andra spelbolag marknadsför brett att man bidrar med mindre pengar än så på hela året och då är det kanske lätt att glömma bort föreningarnas egna spelbolag Folkspel som bidrar med hela 170 miljoner kronor senaste året där det som bäst behövs.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum