Stiftelsen Skansen

Rock, pop, humor och opera i Allsång på Skansen den 10 juli

Dela

I Allsång på Skansen den 10 juli har Sanna Nielsen besök av artisterna Avantgardet, Markoolio, Lilla Al-Fadji, Cornelia Beskow och Margaret som alla sjunger allsång med hela publiken framför Sollidenscenen och hemma framför tv-apparaterna.

Avantgardet
Rasmus Arvidsson och Patrik Åberg från Nybro har toppat kritikerlistorna med sina två album ”För Många Dyra Skor Och Döda Ögon” och ”På Östkusten Intet Nytt”. Nu möter de allsångspubliken. 

Markoolio
Markoolio är en folkkär veteran som nu också är fotbolls-aktuell med den alternativa VM-låten låten Ge oss mål. 

Lilla Al-Fadji
Humorduon från serien Lilla Al-Fadji tar med sig sin speciella stil till Sollidenscenen.

Cornelia Beskow
Cornelia Beskow är en ung lyriskdramatisk sopran som hösten 2017 vann alla fyra priser i Laurits Melchior International singing Competition -världens största Wagnertävling - första pris, publikens pris, orkesterns pris och ungdomens pris. 

Margaret 
Polska popartisten Margaret hade en stor hit med ”Cool me down” under 2016. och fortsatte sen till att tävla i Melodifestivalen. Nu sjunger hon allsång också.

Allsångskvällar
Allsångskvällarna startar kl 19.30 och SVT börjar sända direkt från Sollidenscenen kl 20.00. Under större delen av dagen pågår repetitioner och vid 17-tiden startar generalrepetitionerna.

Pressackreditering via SVT
SVT har hand om pressackrediteringar till Allsång på Skansen. Ansökan om ackreditering sker genom att skicka ett mail med media (tidning/blogg/dylikt)  namn, telefonnummer och mailadress till de personer som man önskar ha på plats för bevakning av veckans Allsång på Skansen till Cecilia Felix-Caballero senast måndag kl. 11.00 inför varje program. All information som behövs inför programmet kommer tillsammans med ackrediteringsbekräftelsen på måndag eftermiddag. Observera att antalet platser är begränsade. Frilansande journalister och fotografer måste ackrediteras av sina uppdragsgivare.

Trafik och parkering
Djurgården stängs av för trafik under allsångstisdagar 17.00 - 20.00. Det finns inte heller parkeringsplatser på Skansen så kommunala transportmedel, cykel, färja eller spårvagn rekommenderas.

Bilder

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Box 27807
115 93 Stockholm

08-442 80 00 vxlhttp://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Trendiga gråärter skapar rusning på Skansen9.1.2019 10:21Pressmeddelande

När Agneta Magnusson skulle presentera sin bok och ha en föreläsning om den trendiga gråärten, och de lika intressanta rovorna och kålrötterna, på Skansen den 16 januari blev det fullbokat direkt. -Det hade vi inte räknat med, säger Sarah Gühne som ansvarar för föreläsningsverksamheten. Som tur är har Agneta en lucka i kalendern så hon kan komma tillbaka för en ny föreläsning redan nu den 24 januari.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum