Bingolotto

Roy Fares och Robin Stjernberg i Bingolotto

Dela

På söndag bjuder Lotta Engberg in konditorn och tv-personligheten Roy Fares till BingoLotto. Dessutom uppträder Robin Stjernberg och husbandet leds av Mattias Bylund.

Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Konditorn och författaren Roy Fares är känd för de flesta för sin medverkan i Mitt kök på TV4 och Dessertmästarna i Kanal 5. 2005 fick han sitt gesällbrev som konditor och samma år vann han SM-guld för unga bagare samt kom han på tredje plats i EM för unga bagare. Efter tävlingsframgångarna började Roy Fares jobba på det välrenommerade Tösse-bageriet i Stockholm. 2010 vann Fares tävlingen Årets konditor, som är Sveriges största tävling för professionella konditorer. På söndag gästar han Lotta Engberg i BingoLotto.

2013 medverkade Robin Stjernberg i Melodifestivalen med bidraget You. Stjernberg vann och fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest där han landande på 14:e plats. 2017 tävlade Robin på nytt i Eurovision Song Contest, då som låtskrivare till det svenska bidraget I Can't Go On som framfördes av Robin Bengtsson. Och under söndagen uppträder han i BingoLotto.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg.

BingoLotto – Söndag 11 februari kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Dokument

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum